E3 2017: A Devolver Digital szokatlan konferenciája

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 12.
  • Videó
Link másolása
Az E3-ak történetében idén először tartott konferenciát a független játékok forgalmazója, a Devolver Digital. Nos, a kiadó az egész expó elé görbe tükröt állított a maga szürreális bulijával. Még a műsorvezető feje is szétrobbant.

Nem tudjuk, hogy ki engedte adásba ezt a műsort a Devolver Digitalnál, de tutira nem volt ki a négy kereke. Az alapvető koncepció az lett volna, hogy a kiadó görbe tükröt állít a nagyok konferenciáinak, nevetségessé téve a játékipart és a mai fogyasztói trendeket. És saját magukat is.

Mert valahogy mégsem állt össze a show. Szürreális bohózat volt az egész, ahol játékokat csak nyomokban láthattunk (Ruiner, Serious Sam’s Bogus Detour). Szóba kerültek a korai hozzáférésű címek rákfenéi, a hibásan boltokba kerülő alkotások, és a rajongók folyamatos rinyálásai is.

Az élő pankrációt már tényleg nem tudtuk hova tenni. A szereplőknek leszakadt a karja, és még a műsorvezető hölgy feje is szétrobbant.

A negyedórás "konferenciát" követő stream még mindig tart az Ape Out, az Absolver, a Crossing Souls, az Eitr, és a Mint bemutatóival. De vigyázz, tömve van ez is hasonlóan elborult bejátszásokkal!

11.
11.
br1Koo
10.
10.
Gykrizsi
9.
9.
doma002
Én lemaradtam erről hál istennek.
7.
7.
csabuszflash
jah még csak annyi h the future of futures of the future of future of the future future.....future bang ez kivégzett
6.
6.
csabuszflash
értem az üzenetet meg h mit akartak ezzel de sztem jobb lett volna egy hagyományos konferencia nekem ez nagyon kínos volt. kínosabb mint az a rózsaszín pólós youtuber az EA playen xddddd
5.
5.
Matt8888
Ez valami összevágot vidi.
4.
4.
fehersam
Imádom őket :D Ez a videó azt mondja: "Há nagy játékforgalmazók: SUCK MA DICK!"
1.
1.
Gykrizsi
Független játékok forgalmazója, ergo nem független
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...