E3 2017: A Devolver Digital szokatlan konferenciája

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 12.
  • Videó
Az E3-ak történetében idén először tartott konferenciát a független játékok forgalmazója, a Devolver Digital. Nos, a kiadó az egész expó elé görbe tükröt állított a maga szürreális bulijával. Még a műsorvezető feje is szétrobbant.

Nem tudjuk, hogy ki engedte adásba ezt a műsort a Devolver Digitalnál, de tutira nem volt ki a négy kereke. Az alapvető koncepció az lett volna, hogy a kiadó görbe tükröt állít a nagyok konferenciáinak, nevetségessé téve a játékipart és a mai fogyasztói trendeket. És saját magukat is.

Mert valahogy mégsem állt össze a show. Szürreális bohózat volt az egész, ahol játékokat csak nyomokban láthattunk (Ruiner, Serious Sam’s Bogus Detour). Szóba kerültek a korai hozzáférésű címek rákfenéi, a hibásan boltokba kerülő alkotások, és a rajongók folyamatos rinyálásai is.

Az élő pankrációt már tényleg nem tudtuk hova tenni. A szereplőknek leszakadt a karja, és még a műsorvezető hölgy feje is szétrobbant.

A negyedórás "konferenciát" követő stream még mindig tart az Ape Out, az Absolver, a Crossing Souls, az Eitr, és a Mint bemutatóival. De vigyázz, tömve van ez is hasonlóan elborult bejátszásokkal!

10.
Gykrizsi
9.
doma002
Én lemaradtam erről hál istennek.
7.
csabuszflash
jah még csak annyi h the future of futures of the future of future of the future future.....future bang ez kivégzett
6.
csabuszflash
értem az üzenetet meg h mit akartak ezzel de sztem jobb lett volna egy hagyományos konferencia nekem ez nagyon kínos volt. kínosabb mint az a rózsaszín pólós youtuber az EA playen xddddd
5.
Matt8888
Ez valami összevágot vidi.
4.
fehersam
Imádom őket :D Ez a videó azt mondja: "Há nagy játékforgalmazók: SUCK MA DICK!"
1.
Gykrizsi
Független játékok forgalmazója, ergo nem független
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...