E3 2017: Visszatér az eredeti Xbox kontrollere

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 12.
  • Hardver
Link másolása
Hamarosan az első Xbox játékaival is játszhatunk Xbox One-on, így itt a remek alkalom arra, hogy egy perifériagyártó visszahozza a Microsoft 2001-es kontrollerét. A Hyperkin megoldása majdnem pontos mása lesz az eredetinek.

Tizenhat év elég hosszú idő arra, hogy nosztalgiával tekintsünk vissza az eredeti Xbox hatalmas kontrollerére. A Hyperkin perifériagyártó a lehető legjobbkor jelentette be a The Duke vezérlőt: a Microsoft pont tegnap erősítette meg, hogy az első Xbox játékaival bővül az Xbox One kínálata, a konzol visszafelé kompatibilitásának hála.

Természetesen az eredeti kontroller nehéz volt, így hosszú távon kényelmetlennek tűnik, ám a Hyperkin nem pontos klónt csinál, így az bizonyára könnyebb lesz. Az Y, X, B és A gombok fölé egy fehér és egy fekete gomb került, míg a vezérlő közepén lévő statikus Xbox-logót is lecserélik egy LCD-képernyőre.

Ami nem változik, hogy az eredetihez hasonlóan ez is egy levehető, kilenc lábas kábellel rendelkezik, támogatja az Xbox One-t és a Windows 10 operációs rendszert futtató PC-ket. Az ára még nem került nyilvánosságra, ám a Hyperkin limitált kiadásban gondolkodik, így lehet, hogy hiánycikk lesz belőle.

A The Duke az év végén landol a boltokban.

17.
17.
zozo76hun
nekem megvan az elso xbox is, gyari karcmentes allapot 2 "s" kontrollerrel. az egyik meg ki sem volt bontva. kurva jo volt az elso kontroller is.
16.
16.
delphijos
Hát, nem tudom, nekem ez már sok a retro-ból.
13.
13.
KRAT0S
Fú de ocsmány B+

"Se baj ha nem tudunk előre fejlődni akkor majd fejlődünk visszafelé"
12.
12.
PS4jacksony
#10: Nekem a Conker minden idők egyik legjobb platformjátéka óriási élmény volt xboxon az a grafika akkor tarolt és még most is megállná a helyét.
11.
11.
kergabi83
#6: Nagyon jó kis karok voltak. Otthon van egy egèsz dobozzal belőle! Van egy pàr szuper kényelmes, third party darabom is.
10.
10.
DON GONDOCS
#9: Szerintem a Conkert sokan várják. Az első 2 amit írtál azt énis szeretném meg a Breakdown-t. Meg persze a 007 és terminator címeket, csak arra kevés esély van.
9.
9.
kopic
#1: En ezeket arom:
Kingdom under fire
Time spplitters
Serious sam
Conker
8.
8.
Csoki80
Jó lenne, ha a Shenmue II-met belepattinthatnám a gépbe néha :-)
6.
6.
strike19
Nekem mindig tetszett az eredeti Xbox kontroller.
Sajna még élőbe sose találkoztam vele.
De biztos különleges lehet mint a Dreamcast vagy Gamecube kontroller.
3.
3.
ilovenancythompson
imádom ezt a retro feelinget, kell egy ilyen:)
2.
2.
semike
#1: Bizony- bizony :)
Es kerunk PGR 2-t is!!!
1.
1.
DON GONDOCS
Oké minden fasza, de Black meg Ninja gaiden mikor jön már :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...