E3 2017: Itt nézd vissza a PC Gaming Showt!

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 12.
  • Videó
Link másolása
Harmadik éve rendezik meg a PC Gaming Showt az E3 apropóján, és noha az elmúlt két évben felejtős előadásokat kaptunk, reméljük, hogy idén izgalmas műsorral jelentkeznek a szervezők. Az eseményt élőben követheted nálunk.

A PC Master Race tagjai most figyeljenek, hiszen a multiplatform kiadók és a konzolgyártók között ez a dedikált PC-s esemény nekik szól. A szervezőknek volt mit tanulnia az első két rendezvény hibáiból, így van rá esély, hogy idén egy sokkal izgalmasabb showt prezentálnak nekünk.

Annyi változás történt, hogy a főszponzor már nem az AMD, hanem az Intel, a játékbemutatókat különféle hardverek fizetett hirdetései szakíthatják meg.

Mi várható? A Firaxis egy teljesen új címet jelent be, új képsorokat láthatunk a Total War: Warhammer II-ből, bemutatkozik a Klei Entertainment (Don't Starve) friss projektje, terítékre kerül a BattleTech és a Wargroove. Lerántják a leplet a PlayerUnknown's Battlegrounds új csatateréről, illetve bejelentésre készül a Tripwire Interactive és az Obsidian is.

2.
2.
ollie92
#1: +1, bár azt már elsütötték volnaa Bethesda konferencián
1.
1.
Formula1fanatic
Jó lenne egy Fallout 4-re épülő "new vegas 2"
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...