E3 2017: Tölti az egeret a Logitech új egérpadja

  • Írta: fojesz
  • 2017. június 12.
  • Hardver
Link másolása
Olyan egérpadot mutatott a Logitech, amely vezeték nélkül képes tölteni az egered. Habár az elképzelés nem teljesen új, ez az eddigi legígéretesebb megvalósítása - a cég négy éve dolgozik rajta.

Új egérpadot villantott a Logitech, a Logitech G Powerplay a teljes felületén (275mm x 320mm) képes vezeték nélkül tölteni a vele kompatibilis egereket. Nem lesz olcsó mulatság, 100 dollárba kerül majd, ha megjelenik augusztusban, és ehhez kell még az új egér is: elsőként a G903 és a G703 támogatja majd az újdonságot, ezek 150, illetve 100 dollárt kóstálnak, és júniusban érkeznek.


A Powerplayt teljes mértékben saját technológia hajtja, amin négy éve dolgozik a cég. A Logitech azért nem használt más vezeték nélküli szabványt, mert azokkal nem tudta volna megvalósítani ezt az elképzelést: a Corsair hasonszőrű egérpadja például a Qi szabvánnyal működik, az azonban csak a sarkán képes tölteni az egereket. A Powerplay minden pontján megy a töltés, teljesen mindegy, hogy merre mozgatod a derék rágcsálót.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...