E3 2017: Európába jön az Xbox Design Lab

  • Írta: Shifty
  • 2017. június 12.
  • Hardver
Link másolása
Idén nyáron tovább terjeszkedik az Xbox Design Lab program. Ezt Bree White, az Xbox globális termékekért felelős marketingigazgatója jelentette be. Magyarország egyelőre nincs a térképen.

Bree White, az Xbox globális termékekért felelős marketingigazgatója jelentette be, hogy tovább terjeszkedik a tavaly bemutatott és nagy sikerrel futtatott Xbox Design Lab program, aminek keretein belül az Xbox-rajongók saját maguk készíthetnek és rendelhetnek Xbox Wireless kontrollert.

Az eddig eltelt egy év alatt több százezer egyedi dizájnt készült, így nem csoda, hogy a Microsoft úgy döntött, több fronton is bővíti a program lehetőségeit. Egyrészt hivatalossá vált, hogy az eddig csak Amerikai Egyesült Államokban és Kanadában elérhető szolgáltatás Európába költözik és az Egyesült Királyság mellett Franciaországban és Németországban is elérhető lesz. White elmondása szerint ezt a nyár folyamán további bővülés követi, a terv ugyanis az, hogy további európai országokba, így reményeink szerint Magyarországra is eljusson az Xbox Design Lab.

A másik újdonság pedig a választási lehetőségek bővülésében érhető tetten, hiszen négy új alapszínt, 11 vadonatúj joystick-külsőt, illetve metál fényezésű D-Padet és ravaszokat is kérhetünk, a puha hátsó gumiborítás mellett.

A tengerentúlon 79,99 dollárba kerülő szolgáltatás a szigetországban 69,99 fontba fog kerülni.

2.
2.
frankdelgado
Uj boxhoz kell vmi dizàjnosat összerakni...
1.
1.
Codehook1337
Ide felesleges itt mindenki ps fanboy :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...