E3 2017: The Crew 2 - már nem csak autókkal

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Habár az előző rész nem csapott túl nagy zajt az autós játékok piacán, volt annyira sikeres, hogy a Ubisoft elkészítse a második részt. Már nemcsak autókkal, hanem repülőgépekkel, motorcsónakokkal és motorokkal is száguldozhatunk.

A nyitott világú autós játék már nem is annyira autós, lévén motorcsónakokkal, motorokkal és repülőgépekkel is száguldozhatunk az USA változatos vidékein. A térképet teljesen átdolgozták a fejlesztők, akár át is repülhetjük a Grand Canyont. A játékmenet kellően kiforrott, bármikor válthatunk a különféle járművek között.

Az előző rész csak nehezen indult be, végül sikerült elérnie 12 millió regisztrált felhasználót, ami már zöld utat jelentett a folytatásnak. A fejlett MMO-lehetőségekkel megspékelt The Crew 2 valamikor 2018 elején érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

9.
9.
dzsiádzsó
Kedvenc játékaim a Driver és a TDU gyerekkoromból, Ubi sikeresen mindkettőt valami tinimoslékká polírozta, lehet ma ez a menő és én vagyok öreg, de iszonyat potenciál lenne ezekbe a játékokba, szomorú vagyok, hogy egy feelinges Driver2-höz képest ilyen Eredet szerű térhajlításokkal szétbarmolt vackokkal hülyítik a gyerekeket, aztán lehet ma már kell valami a fű alá, de nem szép, hogy drogra flashelhető háttérzajként tudom már csak értékelni a mai fiatalkornak szánt produktumokat.
8.
8.
Darksiders84
Én elvoltam az első részével és az újítások legalább változatosabbá teszi.
7.
7.
delphijos
#2: Nem is nagyon értem hogy ehhez a játékhoz hogy jött a Forza.
6.
6.
Zisten
UI: Kíváncsi leszek megint lesznek-e brutálisan recés matricák. XD
5.
5.
Zisten
Én is csak DLC ízt érzek sajnos.
Kíváncsi leszek mi változik a tréképen.
Mert ha semmi akkor csak egy grafikai update... és újracsomagolás (bugokkal együtt).

(Irányítással az egybe semmi gond nem volt)
4.
4.
GAMEROD
Miért irányíthatatlan? Szerintem az egyik legkönnyebben irányítható játék.
3.
3.
crytek
2.
2.
Wolverine
Megint csináltak egy ütős trailert hozzá, a játék meg majd állítom újra egy irányíthatatlan nagy bughalmaz lesz... Persze ne legyen igazam, de ebben a kategóriában még mindig a Forza sorozat viszi a prímet, és legyen szó erről vagy akár az új NFS-ről, nagyon fel kell kötni a gatyát, ha le akarják verni.
1.
1.
Angelwing
Nem estem hanyatt a játéktól. Mintha kb az első rész DLC-je lenne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...