The Crew 2 PC, PS4, XBOXONE

A Ubisoft online versenyekre kihegyezett autós mókája új részt kapott.

Ma este jelentik be a The Crew 3-at

A második rész Twitter fiókja "leplezte le" a játék hivatalos bejelentésének dátumát. Szerencsére nem kell sokat várni.

Motorfest címmel érkezhet a harmadik The Crew-játék

Szállingóznak a pletykák a The Crew harmadik része felől. A szóbeszéd szerint a Ubisoft versenyjátéka Motorfest címmel láthat napvilágot, a helyszín pedig nem az egész Egyesült Államok lesz.

Már külsős indie címeket is kínál a Ubisoft+

Az eddiginél is jobban felpörgeti az előfizetéses szolgáltatását a Ubisoft. A stúdió saját címei mellett már kisebb indie fejlesztéseket is megtalálunk a katalógusban.

Traileren a The Crew 2: Dominion Frozen

Bejelentették a The Crew 2 legújabb kiegészítőjét, a Dominion Frozent. Az ingyenes frissítés számos érdekességet tartogat majd a rajongók számára.

Milyen játékokra számíthatunk a Ubisoft Forwardon?

A nyári forgatagtól kissé leszakadva a héten végre a Ubisoft is megtartja a maga önálló játékbemutatóját. A franciák azt is elárulták, hogy milyen bejelentésekre számíthatnak a műsor nézői.

Folytatódik a Free Play Days, ezekkel a játékokkal játszhatnak ingyen az Xbox-tulajok

Örülhetnek az Xbox Live Gold- és a Game Pass Ultimate-előfizetők, ugyanis a hétvégén gárom népszerű játékkal játszhatnak ingyen Xbox-konzolokon.

Idő előtt lepleződött le az új The Crew-játék

Egy adatbányásznak köszönhetően, úgy néz ki, idő előtt lebukott a The Crew-sorozat új felvonása, ami az ipari bennfentesként is ismert Tom Henderson szerint egyfajta reboot lesz, mert a Ubisoft nem volt elégedett a második rész eladásaival.

E3 2021: Futottak még a Ubisoft Forward adásán

A Ubisoft természetesen a már jelenleg piacon lévő játékairól sem feledkezett meg. Lássuk, hogyan alakul a For Honor, a The Crew 2, a Trackmania és a Brawlhalla jövője! Ja, és a stúdió filmes divíziója is megrebegtette a szárnyait.

Ezekkel gazdagszik januárban a PlayStation Now

A Sony 2021-ben sem feledkezik el egyre csak bővülő előfizetéses szolgáltatásáról. A PlayStation Now januárban három játékkal gazdagodik, amelyekben az utakon, a Marson vagy egy steampunk jégkorszakban kell bizonyítanunk, mit tudunk.

Ezek voltak még a Ubisoft Forwardon

Tegnap este beszámoltunk a Ubisoft Forward lényegesebb bejelentéseiről, de számos régebbi és új, de kisebb játék is képviseltette magát a műsoron, valamint az azt megelőző pre-show-n. Ezek gyűjteménye következik itt.