The Crew 2 PC, PS4, XBOXONE

A Ubisoft online versenyekre kihegyezett autós mókája új részt kapott.
Típus:

The Crew 2 - a héten ingyenes a verseny

A Ubisoft jóvoltából december 8-ig ingyenesen szánthatjuk az aszfaltot, a habokat, vagy a fellegeket a The Crew 2-ben PC-n. Akit sikeresen beránt a játék, az ráadásul egy jókora leárazással szerezheti be azt.

The Crew 2 - jönnek a németek!

Januárban a német gyártóké lesz a főszerep a The Crew 2 világában. A következő "Vehicle Drop" két 2016-os járgánnyal bővíti a játékot. Lássuk, hogy fest a BMW M6 GT3 és a Mercedes-Benz GLC 4Matic Coupé!

Ingyen játszható a hétvégén a The Crew 2

Az egész Egyesült Államokat átutazhatod a Ubisoft nyitott világú versenyjátékában - mindegy, hogy földön, vízen vagy levegőben teszed. A The Crew 2 mától egészen vasárnapig ingyen kipróbálható PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

Roncsderbivel bővül a The Crew 2

Zúzósnak ígérkezik a december az arcade versenyjátékok rajongóinak! Érkezik a The Crew 2 régóta ígérgetett PvP-játékmódját tartalmazó frissítése roncsderbivel, vadonatúj járgányokkal és a romboláshoz tökéletes pályákkal.

Ingyenes lesz a hétvégén a PC-s The Crew 2

A The Crew 2 semmi esetre sem nevezhető az év játékának, mind kritikailag, mind pedig a játékosok értékelése alapján megosztó alkotás lett. Most a Ubisoft egy ingyenes hétvégével igyekszik megtolni a játék szekerét.

GC 2018: The Crew 2 - ingyenes frissítés jön

A kölni rendezvény során a Ubisoft bejelentette, hogy szeptember végén érkezik a The Crew 2 első nagyobb frissítése, amely számos új kihívással, járművekkel és eseményekkel borzolja a kedélyeket. Trailer is van róla.

Brit toplista: visszatért a No Man's Sky!

Bár a top 10-be nem sikerült beférnie a Hello Games nagy frissítésen átesett űroperájának, azért a 12. helyet megcsípte. Az élen nincs változás, a Crash Bandicoot N. Sane Trilogyra nincs ellenszer.

The Crew 2 teszt

Ha nem lett volna első része, akkor a The Crew lenne most a legjobb autós játék a piacon. Teljesen bejárható Egyesült Államok; Porsche, szerelem és száguldás - még úgy is jól hangzik ez, hogy ősszel jön a mindent verő Forza Horizon 4.

Brit toplista: Crash az élre pörög

A végül több platformra is megjelent Crash Bandicoot N. Stane Trilogy lett az eheti brit bestseller. A FIFA 18 egy helyet csúszott, így visszakerült a dobogó legalsó fokára, az ezüstérmet pedig a The Crew 2 vihette el.

Hibásan startolt PC-n a The Crew 2

Ma jelent meg a Ubisoft versenyjátéka, de úgy látszik, aki a Steamen vette meg a The Crew 2-t, rosszul járt. A Uplayjel való párosítás nem megy simán, a felhasználók el sem tudják indítani a játékot. A fejlesztők már tudnak róla.