Folytatódik a Yakuza - Megjelenés még idén

  • Írta: fojesz
  • 2006. szeptember 1.
  • Bejelentés
Link másolása
Bár az első rész még kizárólag Japánban kapható, a Sega munkatársai már nagyban dolgoznak a folytatáson, mely szebb, jobb és alvilágibb lesz majd.
Bár az első rész még kizárólag Japánban kapható, a Sega munkatársai már nagyban dolgoznak a folytatáson, mely szebb, jobb és alvilágibb lesz majd.

A Yakuza 2 egy évvel az előző rész után játszódik, s hősünknek, Kazuma Kiryűnek ezúttal Osaka alvilágával és a nagy Nyugati Sárkánnyal, vagyis Ryűji Kôdaval kell szembenéznie. (Egy sört fizetek annak, aki ezeket a neveket helyesen ki tudja ejteni.) Továbbfejlesztett harcrendszer vár a játékosra a folytatásban: ezt tessék úgy érteni, hogy még több általános és kivégző mozgás kerül az amúgy is széles választékba.

A fősztori küldetései mellett több, mint 100 mellékfeladatot teljesíthetünk majd, sőt lehetőségünk lesz - amolyan GTA-san - egyéb tevékenységeket is űzni, így például golfozhatunk és bowlingozhatunk, sőt házigizdák is lehetünk egy közeli klubban. A játék Japánban már idén december hetedikétől elérhetővé válik, a nyugati verziók esetében körülbelül maximum egy éves késésre lehet számítani.
2.
2.
Yakuza
Lehet mászkálni szabadon a városban, pontosabban az 1. részben Tokió Kamurocho nevű városrészében, amit a valóságban is a Yakuza tart az uralma alatt.



fonetikusan: Riüdzsi Kodá és Kazüma Kiriü.
1.
1.
ldavid
és ebben is lehet mászkálni szabadon a városban? vagy kötött mentű?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...