E3 2017: Days Gone - sosem leszel biztonságban

  • Írta: Shifty
  • 2017. június 13.
  • Videó
Link másolása
A tavalyi E3-on mutatkozott be a Sony Bend nyílt világú, hangulatát és témáját tekintve a The Last of Usra hajazó akciójátéka, a Days Gone, ami ezúttal egy új, hétperces kedvcsinálóval köszönt be.

A Days Gone már a tavalyi bemutatkozásakor is egy ígéretes zombiapokalipszis utáni világot mutatott be, a legfrissebb hétperces gameplay videó viszont abból is ad egy kis ízelítőt, hogy milyen varázslatos az Egyesült Államok északnyugati régiójának vadvilága. Az is kiderül, hogy a játék motoros hősének, Deacon St. Johnnak nappal és éjszaka is bőven akadnak majd ellenségei.

Nappal ott lesznek a vadvilág állatai a farkasokkal és a fura medvékkel, továbbá a túlélő bandákkal is meg kell küzdenie, éjszaka pedig a zombik jelentenek majd komoly kihívást. A friss kedvcsináló azt is bemutatja, hogy a játékmenetben a lopakodásnak, felfedezésnek is jutott hely, ráadásul a taktikázásnak is lesz majd szerepe.

Megjelenési dátumunk még mindig nincs, de a premier kizárólag PlayStation 4-re van betervezve.

15.
15.
madSci
#14: Igen, csak játék, viszont nem lenne rossz, ha nem hülyékre kalibrálnák.:) A Horizonban legalább ki lehetett ezeket a vackokat kapcsolni tetszés szerint, az jó ötlet volt, sokkal érdekesebbé vált rögtön a felfedezés.
14.
14.
Yanez
#13: Na az új AC-ben engem pont ez szomorított el, hogy ott a sas könnyítésként. Szinte már taktikáznod meg felfedezned is alig kell. Persze ez csak játék.
13.
13.
madSci
#8: Pluszban nincs semmi bizgentyű a képernyőn, jel, hogy merre menj, meg ilyen baromságok. Nézd meg, amikor 2:15-nél megvizsgálja a motort, milyen elegánsan fedi fel a nyomot.
12.
12.
madSci
#8: Pont azt vettem észre, hogy mennyivel jobb a rejtőzködés, mint az Assassinban vagy a Horizonban (legalább takar a bozót valamennyire), és mennyire kimunkált benne minden apró részlet, hogy reagál a környezet egy csomó mindenre.
11.
11.
Hunszi
#5: Én is pontosan így vagyok vele...egyszerűen hiába a 6teraflop meg a csilli villi hardver, ha nincs rá semmi különálló egyediség
10.
10.
Duken
#8: Lol rég röhögtem ilyen jót
9.
9.
Dark_Temptation
8.
8.
user101
Nem tudom, valami nem stimmel ezzel a játékkal... Nem tudnám megmagyarázni de olyan "nyeh" érzésem van ahogy nézem... Talán az, hogy 2 méterről senki nem vesz észre, fél méterről robbantok... minden olyan fapados egy kicsit benne, a harc is... nem tudom...
7.
7.
dzsiádzsó
Nekem nagyon tetszik, de attól félek ez egy agyon scriptel valami lesz, a szabadság érzés teljes hiányát okozva nálam, én tuti nem így oldottam volna meg ezt a küldetést, de félek sok variáció nincs és akkor nálam ez unalmas kategória lesz.
6.
6.
Matt8888
#2: Jaja, eléggé. Bár ez még mindig jobb mintha 2,3,4 n. kiadást lenne a Lost of Us-ból.
5.
5.
Duken
Egy ilyen exkluzívot bemutattak volna ms-nél, elsõ napos vétel lenne az X.
4.
4.
Yonkou
Hoppá, a ps erősödik 1 újabb király címmel.
2.
2.
headhunter86
Nagyon komoly! Tiszta Last of Us hangulat.
1.
1.
p3ti
Ez nagyon ottvolt. Első napos vétel nálam!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...