E3 2017: Kratos senkit sem kímél

  • Írta: Shifty
  • 2017. június 13.
  • Videó
Link másolása
A tavalyi E3-on leleplezett, ezúttal a skandináv mitológiára építkező God of War is képviseltette magát a hajnali Sony-konferencián. Kaptunk egy hangulatos gameplay trailert, és körvonalazódik, hogy mikor jelenik meg a játék.

Kratos legújabb kalandja a kedvcsináló végén felbukkant dátum szerint 2018 elején jelenik meg. Ennél többet nehéz is elmondani a játékról, mert a Sony nem vitte túlzásba az információkat. A játékmenet-jelenetekből összevágott trailer viszont rengeteg helyszínt, sok-sok akciót mutatott, miközben hangsúlyozta az apa-fiú kapcsolatot és a történet apró részleteit is elhintette.

23.
23.
Tokodboy
#22: Ez a kegyetlen valóság :D
A játék többi részéhez, ahol hozzáteszem a látvány hibátlan, egyszerűen nem értem, hogy a fenébe ment át a misőségellenőrzésen egy böszme méretű, fő karakter, ilyen ocsmány megvalósítással. Egyszerűen leesik a képről annyival rosszabbul néz ki mint a játék többi eleme.
22.
22.
kamgecam
#21: :D Ezért szeretek még néha feljönni ide, egy jó röhögni. Máshol nincs ennyi hülye egy rakáson!
21.
21.
Tokodboy
Én azt a kígyót nem mertem volna beletenni, annyira gagyin néz ki, főleg a nyakán a textura.
20.
20.
PS4jacksony
Nem tudom......Nekem ez a God Of War most valahogy egy káosz olyan semmilyen pályák ujdonság alig és a Gow 3 Stílusosabb brutálisabb volt.Jó a végén van egy bazi nagy csörgőkígyó....De Kratos ennél temélem többet fog tudni.
19.
19.
kopic
Ez valami durva jó lesz ! És ahogy kinéz...:O
18.
18.
PaprikaJancsi
#11: Nem is mondtam, hogy szar. Én is nemrég vittem végig, és sok helyen a látvány,brutalitás miatt le esett az állam. Csak hát ahogy írod az hamar unalomba fulladt.
Reméljük ez nem fog bele esni abba a hibába.
17.
17.
DarkLord
Amúgy nem tudom, miért félnek az emberek mindenhol, hogy ez már nem lesz olyan, mint a régi részek...lesz benne csöpögés pár óra az tuti, de a többi meg olyan zúzás lesz, hogy győzzük nyomkodni a gombokat. Nekem tetszik inkább ez az irány , amerre viszik a játékot. Ne félj az istenségekkel is össze kell akasztanunk a bajszunkat, bár a Kígyó mellett feltűnik a mitológiából a Farkas is ezek lesznek a Boss-ok, de lesz ott nagyobb vad is.

Ennek örömére felrakom újra a 3-at a gépre és csapom neki :)
16.
16.
Duken
15.
15.
roli33
Ez a trailer ellopta a showt!
14.
14.
felegyi
Gyakorlatilag reboot lett a sorozatból, nagyon anno még úgy suttogtak a következő GoW-ról hogy ha lesz az nem olyan köntösben jön mint az eddigiek, nem is véletlen. Valóban nem a megszokott h&s game, de nem is az volt a céljuk... sztori orientált játékmenet, next-gen -el megszórva!
12.
12.
shatterhand
Brutalis minden teren: hangulat, vilag,latvany,kratos
11.
11.
ollie92
#5: Ryse nem volt szar játék, az akkori grafika és törtnét is megfelelő volt.
De iszonyatosan monoton, pár kivégzés, pár csapás volt az egész tartalom....

Nekem főleg emiatt nem lett nagy kedvencem.
10.
10.
Darksiders84
Mit lehet mondani az ilyenre brutál első napos vétel izgatottan várva!
8.
8.
Binder
#6: Sokan fognak amiatt háborogni mert más mint a régi...de ugyanez volt a Tomival is anno...nagyon Uncharted-es lett, és én azt is pont amiatt kedveltem. :)
7.
7.
Binder
Végre...imádom...nekem ez ezerszer jobban bejön mint ez eddigi nézet...imádom. :)
6.
6.
csabuszflash
#5: 5szerintem nem feltétlen baj az h váltottak játékmenetben. igen más lesz de szerintem most ebben a genben már főleg ez a testközeli meg érzelmekkel teli harcokról szóló játékok mennek. last of us days gone uncharted meg god of war. próbál mind rgyre részletesebb és az akción kívül karaktereket bemutatni. nrkem pomt ezért fog ez jobban tetszeni mint az előző részei :)
5.
5.
PaprikaJancsi
Ryse, Ryse, Ryse

Egyet kell, hogy értsek, ez a játék teljes mértékben olyan lett mint a Ryse. Ami nem jó jel, mert a Ryse sem egy díjaktól hemzsegő cím volt.
A látvány viszont itt is üt, nagy brutálisan néz ki. Viszont a régi God of War játékmenet teljesen ki lett nyírva.
4.
4.
Odin_Hungary
Érdekes, hogy az eddigi trailerekből kimaradtak a skandináv istenek. Most ebben megjelent a Világkígyó, de semmi több. Már kezdek benne reménykedni, hogy nem kell ledarabolni az ázokat:)
3.
3.
DarkLord
Egész nap eltudnám nézni, szerintem lesz benne brutalitás rendesen nem kell félni, csak most nagyon ezt az apa-fiú vonalat mutogatják csak. Tuti valami fog történni a sráccal és Kratos elszabadul, mint régen :)
2.
2.
p3ti
Szépnek szép...de nekem ebből nem jött le az a régi nyers brutalitás és kíméletlenség ami jellemző volt eddig a Gow sorozatra. Ez az apa-fia pátyolgatásnak az erőltetése nekem nem igazán fekszik. Remélem későbbi gameplayek alapján majd több jön le a játékról meg a játékmenetről. Pont nemrég játszottam végig PSV -n az első két részt - kicsit furcsának és idegennek tűnt nekem a trailer
1.
1.
Gykrizsi
Nagyon szép, nagyon klassz, nagyon Kratos, de egy dolog mellet kiállok, ez a kameraváltás fölösleges volt. Tiszta Ryse, de ott legalább harcban eltávolodott, itt nem. Lehet, hogy ez valamit akar jelezni (Kratos öreg, nem olyan mozgékony), de szerintem játékban ez nem fog az előnyére válni. Viszont nagyon jól néz ki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...