E3 2017: The Inpatient - az Until Dawn előzménye

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 13.
  • Bejelentés
Link másolása
A Supermassive elkészíti az Until Dawn előzményjátékát, kizárólag PlayStation VR-ra. A történet 60 évvel korábban, a Blackwood elmegyógyintézet komor falai között játszódik. Rá kell jönnünk, kik vagyunk és miért kerültünk oda.

A The Inpatientben egy amnéziás beteget alakítunk, aki nem tudja, miért kerül a Blackwood-elmegyógyintézetbe. A történet 60 évvel az Until Dawn eseményei előtt játszódik, viszont nem szükséges hozzá a Supermassive előző játékának ismerete, enélkül is kerek sztorit kapunk.

A szanatórium vezetője, Jefferson Bragg a játék elején azt mondja, segíteni akar nekünk, de egyre több jel utal arra, hogy valami nincs rendben. Végül rájövünk az intézmény titkára, és fény derül a személyazonosságunkra is.

A játék során rengeteg érdekes beteggel, ápolóval és orvossal találkozunk, mindenkinek saját motivációja van, döntéseink mély és drámai következményekkel járnak a történet alakulására.

A PS VR-horrorjátékban teljesen le van modellezve a kezünk és a lábunk, ha pedig hangosan beszélünk, a karakterek reagálnak ránk. Megjelenési dátum még nincs.

1.
1.
Slik
sajnalom, hogy csak vr-ra jon viszont orulok is, hogy egyel tobb okot adtak a megvetelere
ha lenne meg vagy 5-6 ilyen cim biztos beszereznem
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...