The Inpatient PS4

A Supermassive VR-horrorjátéka az Until Dawn előzménye.

The Inpatient teszt

Habár az Until Dawn legtöbb rejtélyéről lehullott a lepel a játék végére, néhány kérdés megválaszolatlanul maradt. A PlayStation VR-exkluzív The Inpatient hivatott elmesélni az előzményeket.

Brit toplista: remekül rajtolt a Monster Hunter World

Elképesztő rekorddal vette át a szigetország eladási listáján az első helyet a múlt héten megjelent Monster Hunter World. A Capcom jelentése szerint az első három nap alatt közel ötmillió példányt szállítottak le a játékból világszerte.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Tűkön ülve vártuk már a hónap utolsó hetét, de megérte böjtölni! A következő napokban véget ér az uborkaszezon, a héten több régóta esedékes játék is megjelenik majd.

Csúszik az Until Dawn fejlesztőinek új játéka

Hiába kapott augusztusban pontos megjelenési dátumot az Until Dawn fejlesztőcsapatának új játéka, a The Inpatient, a Sony most megerősítette, nem tudják tartani a kitűzött időpontot.

Dátumot kaptak a Supermassive VR-játékai

Az Until Dawn fejlesztője jelenleg két VR-játékban utazik, mindkettőt az idei E3-on leplezték le. A The Inpatient egy hátborzongató szanatóriumban játszódik, míg a Bravo Team egy lövöldözős anyag. Már tudjuk, mikor jönnek.

E3 2017: The Inpatient - az Until Dawn előzménye

A Supermassive elkészíti az Until Dawn előzményjátékát, kizárólag PlayStation VR-ra. A történet 60 évvel korábban, a Blackwood elmegyógyintézet komor falai között játszódik. Rá kell jönnünk, kik vagyunk és miért kerültünk oda.

E3 2017: Itt nézheted vissza a Sony konferenciáját!

A mai konferenciák sorát a Sony nyitja hajnalban. A későn fekvők vagy a korán kelők betekintést nyerhetnek a PlayStation közelgő játékfelhozatalába, tutira lesz Call of Duty, Days Gone, God of War és Destiny 2 is!