E3 2017: Multiplatform lesz a Monster Hunter World

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 13.
  • Bejelentés
Link másolása
A Nintendo 3DS-es kitérő után a szörnyvadászós sorozat új része már PS4-re, Xbox One-ra és PC-re is megjelenik. A Sony buliján néhány gyönyörű jelenetet vetítettek le a jövőre érkező címből.

A Capcom népszerű szörnyvadászós sorozata végre visszatér a Sony platformjára, és nemcsak oda, hanem Xbox One-ra és PC-re is. A konferencián új részletet mutattak be az akció-szerepjátékról, melyben dús vegetációval megáldott világban kell dinoszauruszokra hajazó lényeket kardélre hányni.

Az új részben lőfegyvereink is lesznek, valamint egy harci kampónk, amellyel lengedezhetünk is. A Monster Hunter World 2018 elején landol konzolokon, majd később PC-re is befut.

8.
8.
McDuff
#5: Haver, én ha balcsin lehetnék, mást csinálnék játék helyett, de ti tudjátok :)
7.
7.
Zisten
#6: Nekem azzal a játékkal az a bajom, hogy harc közben olyan durván remeg a kép, hogy azt se látom mi történik éppen a képernyőn. Ha ez engem egy 3-4 perces videóban rohadtul zavar, akkor 3-400 órás játékra inkább be se fizetek. :)
6.
6.
PaprikaJancsi
Most elsősorban a most is bemutatott Blackdesert Online érdekel, de aztán majd ezt is meglesem.
5.
5.
Zisten
Jöhet itt a GOW, meg GTS, meg Horizon, meg Uncharted... meg tököm tudja mi még.... az idei "E3 LEGJOBB JÁTÉKA" nálam a MONSTER HUNTER!!!!!

<3 MONSTER HUNTER!!!!! <3
<3 MONSTER HUNTER!!!!! <3
<3 MONSTER HUNTER!!!!! <3
<3 MONSTER HUNTER!!!!! <3

Mennyit kellett rád várni DRÁGASZÁGOM, de úgy néz ki megérte minden várakozás! Végre PS4en újra összefuthatunk!!!
Úgy tűnik a Capcomnál valaki felébredt 1 percre a kómából és meghozott egy értelmes üzleti döntést.

Sok szép órát töltöttem el mellette. Az első PS2es rész volt az a játék amibe a elsőként a legtöbb órát öltem anno. (500+óra) Egy ideje PSP-n toltuk már barátokkal, de amikor mondták, hogy lelövik a PS2 szervereket, még egy estére felnéztünk és szétcsaptunk a szörnyek között.

A PSP részben multizni csak úgy lehetett, ha összeültetek egy szobába és a gépek WIFI-n csatlakoztak egymással. Na most 2 hétvége is volt amikor 5-6 baráttal lementünk a Balatonra egy hétvégére csak azért, hogy együtt toljuk PSP-n a Monster Huntert. (egyik csapat jött Pécsről, mi mentünk Pestről.)

Sok újdonság került bele, de kíváncsi leszek változott-e az irányítás és hogy előjönnek-e a régi jól begyakorolt mozdulatok.

Óóóóó de várlak 2018. :)
4.
4.
#2: meg én is! :)

Azt hiszem kínában volt csak PC-re valami monsta' hunta'
3.
3.
Adamknight
Wow, na ez igazán jó hír. Annál is inkább, mivel tudtommal eddig nem volt monster hunter pc-re :D.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...