Monster Hunter World PC, PS4, XBOXONE

A sorozat új darabja végre multiplatform.
Típus:

Monster Hunter World: Iceborne - jön a PS4-es béta

Jó hírünk van a PlayStation 4-tulajdonosok számára! A hónap vége előtt több lehetőségük is lesz majd ellátogatni a Monster Hunter World legújabb kiegészítőjének fagyos világába egy PlayStation-exkluzív bétateszt erejéig.

E3 2019: Túrázás a Monster Hunter jégbirodalmában

Nem mondanánk, hogy a Capcom túl sokat hangoskodott volna az E3-on, pedig a japánok ettől függetlenül megmutatták az expón a Monster Hunter World első nagyobb kiegészítőjét, az Iceborne-t. Öltözzetek melegen!

Monster Hunter World: Iceborne - fókuszban a sztori

Szeptember elején mutatkozik be a Monster Hunter World első komolyabb, teljes értékű kiegészítője, az Iceborne, ami nem csak egy új, fagyos helyszínre kalauzol el minket, hanem az alapjáték történetét is továbbszövi.

Videón a Monster Hunter World: Iceborne fegyverei

A Monster Hunter World következő nagy tartalmi frissítése, az Iceborne számos új fegyverrel bővíti majd a szörnyvadászok arzenálját. Egy csokorban összeszedtük a róluk készült videóanyagokat.

Frissültek a Capcom játékainak eladási mutatói

A japán kiadónak van mire büszkének lennie. Alig néhány héttel ezelőtt derültek ki Resident Evil 2 és a Devil May Cry 5 számai, de a Capcom a minap újra frissítette a listát, hiszen véget ért a legutóbbi üzleti év.

Tíz napig ingyenes PS4-en a Monster Hunter World

Mindig is érdekelt a Capcom szörnyvadászos játéka, de próbaverzió nélkül nem akartál belevágni az ára miatt? Nos, jó hírünk van, ugyanis 10 napon át teljesen ingyen játszható PlayStation 4-en a Monster Hunter World.

Monster Hunter World: Iceborne - közeleg a tél

A State of Play során a vadonatúj játékok mellett a Monster Hunter World: Iceborne képében egy nagyobb kiegészítő is reflektorfénybe került, melynek köszönhetően szeptembertől az örök hó birodalmában vadászhatunk a legkeményebb szörnyekre.

Nagyot mentek a Capcom játékai

A Capcom is megtartotta a március utolsó napjával zárult előző éves pénzügyi beszámolóját, és bizony nincs oka panaszkodni a japán kiadónak. A Resident Evil 2 remake-je és a Devil May Cry 5 is nagyon jól fogyott.

Monster Hunter World - Geralt kalandja PC-re tart

A Monster Hunter World x The Witcher event végre megkapta a PC-s megjelenési dátumát. A Capcom hivatalosan is megerősítette, hogy május elején látogat el Ríviai Geralt története a PC-s játékosokhoz.

HD-textúrákat kap PC-n a Monster Hunter World

Jó hírünk van a 8 GB VRAM-mal rendelkező olvasóink számára! A Capcom hivatalosan is bejelentette, hogy nagy felbontású textúrákkal bővíti a játékát a legújabb PC-s frissítéssel, melyek várhatóan sokat dobnak majd a látványon.