E3 2017: Akcióban a Far Cry 5

  • Írta: Shifty
  • 2017. június 13.
  • Videó
Link másolása
A Ubisoft konferenciáján már láthattunk egy rövid gameplayt a vallási fanatikusokat középpontba helyező Far Cry 5-ből, de Dan Hay, a játék kreatív igazgatója az IGN E3-as standjához is ellátogatott, ahol újabb jeleneteket mutatott.

A Ubisoft tegnapi konferenciája az E3 legkellemesebb meglepetése volt, ahol sok-sok jó játék mellett a már korábban bejelentett Far Cry 5 is jelen volt. A shown láthattunk gameplayt, ami inkább a karakterekre, és nem a játékmenetre fókuszált. Az IGN jóvoltából megszerzett friss felvétel azért már egy kicsit többet mutat.

A játék február 27-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. A Ubisoft szerint jelentős látványbeli javulás érhető el Xbox One X-en és PS4 Prón.

9.
9.
csabuszflash
és akkor jövök én aki csak a far cry 1 és 2vel játszott és ez nekem majd akkora újdonság lesz h hihetetlen :D
8.
8.
KRAT0S
Lehet velem van a baj,túl sok jó játékot láttam ma,de ezt a gameplayt akkor se bírom végignézni...unalmas,értelmetlen..nem kell.
7.
7.
Firsttime
Megint outpostokat kell felszabadítani. édes istenem, mikor unják már meg ezt??? :S
És már a harmadik részben is elhangzottak ezek a mondatok bemutatáskor, hogy húha micsoda szabadság van, mert többféleképpen foglalhatod el. Nemár. Akkor lesznek újra megmászandó tornyok is? :S Nemáááááár....
5.
5.
user101
#3: Ezzel az erővel az összes zombi apokaliptikus baromságot le lehetne húzni a wc-n... ( Egyébként igen, de ez most mellékes :)

Nah, jó lesz ez, ahogy a 3 és a 4 is tök jó volt!
3.
3.
dzsiádzsó
Nincs előrelépés semmilyen téren, plusz a stroy már most nem hihető, még a szigeten tetszett, a Himaláján elképzeltem, de amerikába? Hol a katonaság, rendőrség stb. inkább vissza afrikába, vagy dél-Amerika kellett volna, de gondolom így jobban megveszik az államokba és az a főpiac, nem lesz rossz, de sokkal jobb is lehetett volna.
2.
2.
ollie92
Imádom, hogy mindig fogyatékos újságírokkal promozzák a gameplayt. Nem lehetne megkérni olyan játékos aki TUD is valamit kezdeni és akciózni ?
1.
1.
Blueberry
A kutyát is le tudja majd lőni az ellenség?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...