E3 2017: Végre elkészül az ARK: Survival Evolved

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 13.
  • Megjelenés
Link másolása
Az ARK: Survival Evolved már két éve korai hozzáférésű státuszban leledzik, és 9 millió felhasználója van. A végleges változat augusztus elején érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re, de lesz gyűjtői kiadás is.

A dinoszauruszok világában játszódó túlélőjáték már most hatalmas siker - mi lesz még, ha kijön a végleges verzió? A két éve Early Access-státuszban leledző játék hamarosan elkészül, egészen pontosan augusztus 8-án veszi be a boltokat PC-n, Xbox One-on és PS4-en. Digitálisan és dobozos formában is elérhető lesz. Jó hír, hogy az ARK: Survival Evolved 4K felbontást is támogat Xbox One X-en.

Az egyik legígéretesebb modot, a Ragnarokot is tartalmazza a játék; a vikinges környezetről is mutatunk egy trailert:

Számos kiadás közül választhatnak a rajongók. Az alapverzió 60 dollárba fáj, a szezonbérlettel megspékelt Explorer's Editionért pedig 100 zöldhasút kell fizetnünk.

A legteljesebb csomag a Limited Collector's Edition, amely 160 dollárba kerül. Ezért a pénzért egy bőrkötéses útmutatót kapunk a játékban szereplő összes lényről. Továbbá egy nyakláncot, egy szövettérképet, egy posztert és a hivatalos betétzenéket tartalmazó korongot is megtaláljuk a pakkban.

7.
7.
77Kilroy
Ha a laggolást sikerülne megoldani... akkor egy nagyon szép és jó túlélős játék lenne. Sajnos PS4-en (pro-n pláne) iszonyúan el van maradva grafikailag a PC-hez képest, de ezen simán túltenném magam, ha a játékélmény kárpótolna a néha 5-10 másodperces laggok nélkül.
Új szerverek is folyamatason kellenének, mert látszik, hogy sokan nem tudnak letelepedni új karakterekkel a fullra benépesedett official szervereken.
6.
6.
zozo76hun
es PRO-n? van/kap patch-et hogy kihasznalja a gepet???
5.
5.
latis666
Én is megvettem csak épp nem játszom vele. Egyszerűen nem jött be. Azért néha ránézek.
4.
4.
PaprikaJancsi
Az a nyaklánc nagyon baba :)
3.
3.
szinkron
haha de jó, hogy megvettem alfában olcsón
2.
2.
tyber16
#1: Azért nem teljesen multi, lehet offline térképen tolni is. Én is úgy játszottam vele és teljesen rendbe volt nekem.
1.
1.
crytek
Azért nem semmi hogy a digitális alapot meg ~9.5 euróért szórták......... Rettentő nagy kár ,hogy ezt is elvitték az online multis netes irányba :( De jó volna egy full single player dínós game
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...