E3 2017: 3DS-en születik újjá a Metroid II

  • Írta: fojesz
  • 2017. június 13.
  • Bejelentés
Link másolása
A Nintendo a Spotlight utáni livestreamre is tartogatott meglepetést, itt derült ki, hogy a 3DS-tulajok is kapnak egy "új" Metroidot. Nem véletlen az idézőjel: a Metroid: Samus Returns a második rész remake-je.

Metroid: Samus Returns címmel a Nintendo 3DS-re is bejelentett egy Metroid-játékot a Nintendo. Ha ismerősen cseng a név, az nem véletlen, a szeptember 15-én megjelenő alkotás ugyanis az 1991-es Metroid II: Return of Samus "újragondolása", amelynél felturbózták a grafikát és kibővítették Samus mozgáskultúráját.

További érdekesség, hogy a remake-et a spanyol MercurySteam fejleszti. A srácoknak már volt dolguk a platformmal, elvégre a Castlevania: Lords of Shadow-játékok mellett ők készítették a sorozat 3DS-es mellékágát, a Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate-et is.

Update! A Nintendo kiegészítése szerint gyűjtői kiadás is érkezik a játékból, ez a Metroid II-t idéző borító mellett egy CD-t is tartalmazni fog mindenféle hanganyaggal - reméljük, lesz mivel lejátszani otthon!

Emellett Amiibókat is kapunk majd a játékhoz: az alábbi két figura teljesen új, és egy-egy különleges képességgel bővítik Samus repertoárját, de érdemes lehet előkotorni a legutóbbi Super Smash Bros. mellé kiadott Samusokat is, mert azokat is bevethetjük!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...