Metroid: Samus Returns 3DS

A Metroid II újragondolása 3DS-en.
Típus:

TGA 2017: A Zelda lett az év játéka

Egy fontos hírünk maradt még a The Game Awards kapcsán, következzen az esemény idei díjazottjainak listája! Az év játéka a The Legend of Zelda: Breath of the Wild lett a szavazatok alapján.

Amerikai toplista: a Destiny 2 vitte a szeptembert

Noha már tudjuk, hogy hardverfronton a Nintendo tarolt, egy utolsó pillanatban történt halasztás miatt csak most tették közzé, hogyan sikerült az amerikai játékpiac szeptemberje. Következzenek a részletek!

Metroid: Samus Returns teszt

Miután lassan minden hétre jut egy “felújított” játék, az ember reflexből még a tisztességesebb munkákra is hajlamos legyinteni. Márpedig a Metroid: Samus Returns mellett kár lenne elmenni!

Brit toplista: megverte a PES-t az új NBA

Habár a múlt héten több izgalmas megjelenésnek is örülhettünk, a brit játékeladási toplista szempontjából a Pro Evolution Soccer 2018 és az NBA 2K18 párharcáról szóltak ezek a napok.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések. Az őszi lendület a következő napokban sem hagy alább, majd' minden platformra érkezik valamilyen fontosabb cím, emellett pedig beindult a sportjátékok szezonja is.

GC 2017: Az új Super Mario a kiállítás legjobbja

Kihirdették a Gamescom szokásos díjátadójának győzteseit, összesen huszonhárom kategóriában versenyezhettek egymással a kiadók-fejlesztők, illetve a játékaik. A kiállítás legjobbja a Super Mario Odyssey lett.

GC 2017: Befutott a Metroid: Samus Returns trailere

Hét év után végre új Metroid-játékkal jelentkezik a Nintendo. A Metroid: Samus Returns a Game Boyra megjelent Metroid II remake-je lesz 3DS-en, ennek ellenére egy csomó újdonságot kapunk a pénzünkért.

GC 2017: Kiderült, mivel készül a Nintendo

Konferenciája ezúttal sem lesz a kiotóiaknak a kölni eseményen, azonban streamre számíthattok majd. A műsor során a Super Mario Odyssey és a Metroid: Samus Returns is előkerül többek között.

E3 2017: Itt vannak a Game Critics Awards nyertesei

A Nintendo és Mario dominált az idei E3 játékfelhozatalából szemezgető díjátadón. A három fő kategóriát simán hozta a Super Mario Odyssey, de a Ubisoft-féle Mario + Rabbids: Kingdom Battle sem szégyenkezhet.

E3 2017: Samus visszatért - ezúttal jó 45 percre

A Nintendo tegnap este a Switch- és a 3DS-tulajokat is megörvendeztette egy-egy Metroid-bejelentéssel, a kézikonzolra a Metroid II újragondolása érkezik majd idén szeptemberben. Nézzünk is bele!