E3 2017: David Jaffe majdnem visszatért a GoW-hoz

  • Írta: Shifty
  • 2017. június 13.
  • Hír
Link másolása
A Sony Santa Monica Studio vezetője, Shannon Studstill az E3 Coliseum livestream során elárulta, hogy az új God of War tervezésének korai fázisában az is felmerült, hogy a sorozat atyja, David Jaffe is visszatér.

Studstill először arról beszélt az E3 Coliseum livestreamjében, hogy a God of War: Ascension megjelenése után sokan úgy gondolták, itt az ideje egy kis pihenőre küldeni Kratost, de ő úgy érezte, hogy a stúdiónak bőven vannak még olyan el nem mesélt történetötletei, amelyekkel érdemes lehet foglalkozni. Például akkoriban Kratos eléggé egydimenziós karakter volt, vagyis ezzel is lehetett éppen valamit kezdeni.

Ekkor a csapat válaszúthoz érkezett és végül úgy döntöttek, hogy eljött az ideje egy új kezdetnek, viszont kellett valaki, aki képes volt elmesélni és megvalósítani ezt az új irányt. Studstill elmondása szerint mindössze két ember jöhetett szóba erre a feladatra. Az egyik a God of War rendezőjeként, majd a God of War II kreatív igazgatójaként dolgozó Dave Jaffe volt, a másik pedig Cory Barlog. Azonban Jaffe nagyon elfoglalt volt, több projektet is vitt, mikor megkeresték. Ráadásul a Sony Santa Monica Studio vezetője elárulta, a Barloggal folytatott első megbeszélés alkalmával már érezte, hogy egy húron pendülnek, így nem volt kérdés számára, hogy ki kapja az új rész rendezésének feladatát.

Az új God of War valamikor 2018 elején jelenik meg.

1.
1.
Binder
És milyen jól is döntöttek...várom nagyon...:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...