E3 2017: Escape from Tarkov - ősszel nyílt béta

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 14.
  • Korai verzió
Link másolása
A Battlestate Games bejelentette, hogy az ősszel minden érdeklődő kipróbálhatja az Escape from Tarkovot, hiszen akkor veszi kezdetét a nyílt bétateszt. Emellett a fejlesztők képeken mutatták be a karakterünk rejtekhelyét.

Bizonyára mindenki örül annak, hogy pár hónap múlva azok is játszhatnak az Escape from Tarkov korai változatával, akik még nem rendelték elő a játékot. Ősszel veszi kezdetét az MMOFPS/TPS hibrid nyílt bétatesztje, és bárki csatlakozhat hozzá.

Az ukrán fejlesztő emellett lerántotta a leplet a The Hideout nevű menedékhelyről, ide vonulhatnak vissza a játékosok feltöltődni és a felszerelést bütykölni. Az egykori bunker már a nyílt bétaverzióban is benne lesz, itt tárolhatjuk a készleteinket. Folyamatosan fejleszthetjük a rejtekhelyünket, áramfejlesztővel, vízgyűjtő rendszerrel, szellőzővel és orvosi szobával láthatjuk el, de lesz fürdőszoba és fűtőrendszer is.

A hidratáció és a regenerálódás különösen fontos a karakterünk életében. Jelenleg 13 modulból áll a The Hideout, ám később elit modulokat is telepíthetünk, drasztikusan javítva az életszínvonalunkat. Természetesen minden beruházáshoz nyersanyag kell, amiket a portyáink során szerezhetünk be. Üzemanyag nélkül a fejlesztések és a regenerálódás lelassul, vagy megszűnik.

A nyár folyamán még egy zárt bétatesztre is sor kerül.

1.
1.
markoci555
na végre leárazásról lecsúsztam pont egy nappal, de lehet meg se vettem volna, mert még nem tudni mennyire lesz jó a játék
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...