E3 2017: PlayerUnknown’s Battlegrounds zombimód

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 14.
  • Bejelentés
Link másolása
Az idei E3 egyik főszereplője a PlayerUnknown’s Battlegrounds, amely a Steamen már sikert sikerre halmoz, és érkezik az Xbox One-os verzió is. Egy tegnap esti livestreamből kiderült, hogy PvP-re kihegyezett zombimódot kap a játék.

Az Xbox One-os bejelentés csak a jéghegy csúcsa. A PlayerUnknown’s Battlegrounds folyamatosan fejlődik, a közeljövőben például bekerül a kalapba a falmászás és vetődés lehetősége, a dinamikus időjárás és persze az új fegyverek is. A PC Gaming Shown levetített állapotjelentést itt nézhetitek meg:

A másik érdekességről a tegnapi hivatalos livestreamben hullt le a lepel. Jön a PvP-re kihegyezett zombimód, melyben az élőholtakat is hús-vér játékosok irányítják. A feladatuk az, hogy az egészséges társaikat felfalják. Ez a normál játékmódtól teljesen független, különálló móka lesz.

A Bluehole szerint az Xbox One-os verzió még idén napvilágot lát, de később akár PS4-en is tiszteletét teheti a Battle Royale-szerű túlélőjáték.

4.
4.
user101
#3: Baszki! Most látom, hogy ez nem a Days Gone, benéztem... :)))
Stornó! Annyi zombies szarság van, hogy már azt se tudja az ember lassan melyiket nézi :)))
3.
3.
user101
#2: Hehe. Szép is lenne egy ilyen játék:

ÓRÁKAT várnál a gamematchingra mire összejönne az 50 zombi játékos, hogy TE nyomathass akár csak egy menetet is... Ebben egy nagyon ostoba AI van, ami irányítja a zombikat: Egy bármilyen esemény, robbanás, lövés, bármi hatására az összes zombie egybefüggő masszaként indul meg a hang irányába... Ez látszik eddig az összes gameplayből...
2.
2.
adam222
#1: Le van írva , hogy az összes zombi játékos lesz! Mit akarsz te AI-t programozni ?
1.
1.
Ecneb
Régen minden játékot szerettem, ami a zombikkal foglalkozott. Ma meg értetlenül állok, hogy meddig erőltetik még?
Értem én, hogy a legjobb dolog zombis játékot (mod-ot) készíteni, mert mint AI programozás nincs. Remélem nem vagyok ezzel egyedül.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...