E3 2017: Játékegyveleg a Microsoft konferenciájáról

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 12.
  • Videó
Link másolása
Az éjszakai Microsoft-konferencia során is rengeteg független fejlesztést és más érdekes címet láttunk Xbox One-ra és Windows 10-re. Megnyugodhattok: kapunk 4K-s Minecraftot is.

Ashen

Az Aurora 44 alkotását bevallottan a Dark Souls inspirálta. Az Ashen két éve mutatkozott be az E3-on, ma pedig új trailert kaptunk belőle. A skandináv mitológiára építkező Xbox One-exkluzív szerepjátékban brutális és nehéz csaták várnak ránk, ám ha összedolgozunk társunkkal, győzedelmeskedhetünk. Sajnos megjelenési dátum még nincs.

Dragon Ball FighterZ

Bemutatkozott az Arc System Works 2D-s bunyós címe is, amely 3v3-as küzdelmeket kínál a Dragon Ball szereplőivel - itt lesz Goku, Vegeta és Trunks is. A premier jövőre esedékes, kapunk Xbox One X-fejlesztéseket is.

Minecraft

Friss hír, hogy teljesen cross-platform lesz a Minecraft, tehát ha PC, mobilon vagy bármilyen konzolon is játszol vele, biztosan összefutsz más gépek játékosaival. Idén ősszel - az Xbox One X premierjére - befut a 4K-update is.

The Artful Escape

A játék még a Kickstarteren kezdte a pályafutását, és lám, a Microsoft is felfigyelt a kalandjátékra. Az anyagban egy olyan emberkét irányítunk, aki a zene erejével festi színesre a világot. Dátumunk még nincs.

The Last Night

Az Odd Tales oldalnézetes kalandjátéka leginkább egy pixeles Blade Runnernek tűnik, egészen pontosan egy post-cyberpunk cím, melyben nincsenek túlélésért vívott küzdelmek, legalábbis nem olyan feltűnően. Mivel minden munkát gépek végeznek, az embereknek jut idő magukra, de ennek is megvan az árnyoldala. Megjelenés jövőre Windows 10-en és Xbox One-on.

Super Lucky’s Tale

A hamisítatlan platformjáték folytatásának hőse még mindig egy aranyos és mindig optimista róka, akinek meg kell állítani a zsarnok Jinxet. Változatos környezetben játszódó, az N64-es időket idéző platformerrel van dolgunk. Az anyag PC-re és Xbox One-ra készül és november 7-én jelenik meg.

Deep Rock Galactic

A Ghost Ship Games alkotása egy véletlenszerű pályákkal operáló retro-FPS, amelyben kooperatív módot is találunk. A látványért az Unreal Engine 4 felel és a játékmenet során nem csak harcolnunk kell, hanem bányásznunk is. Elsőként Xbox One-ra jön, ha a konzolokat nézzük, de később PC-re és más platformokra is befuthat.

PlayerUnknown's Battlegrounds

Mostanság ez a legnépszerűbb túlélőjáték, pedig még meg sem jelent a végleges változata. A Microsoft konferenciáján kiderült, hogy Xbox One-ra is megjelenik idén, sőt 4K-s frissítést is kap, ha boltokba került az Xbox One X. A konzolok közül ezen a platformon rajtol elsőként a cím, persze nem kizárt, hogy később máshol is tiszteletét teszi.

The Darwin Project

A Scavengers Studio fejlesztése rajzfilmes grafikával operál, a túlélőjáték gyors meccseket ígér, amiben számos különböző karakter csaphat össze más-más képességekkel. A cím támogatja a Mixert, a Microsoft streaming szolgáltatását, Xbox One-ra és PC-re várható a megjelenése.

Black Desert

A koreai Pearl Abyss MMORPG-je, a Black Desert Xbox One-ra is megjelenik majd, a rajt 2018 elején várható. A 4K-támogatást élvező cím ez esetben is exkluzivitást élvez a konzolok között, de később más platformokra is megjelenhet.

Code Vein

A Bandai Namco és a God Eater-csapat új akció-szerepjátéka is kapott egy előzetest. A Dark Souls által inspirált játékban egy vámpírközösség egyik tagját irányítjuk, akivel vérszívás útján szerezhetünk újabb képességeket. A Code Vein multiplatform lesz, PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is megjelenik.

Végül nézzétek meg a közeljövő független fejlesztéseit bemutató montázst:

2.
2.
user101
Most jól megmutatta a Microsoft a Sonynak, hogy ki a főnök... Azért remélem nem kapnak a Sonynál röhögőgörcsöt és fulladnak bele a hahotázásba... Kell az erős vas, nem is kérdés... :DDD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...