E3 2017: Shadow of the Colossus - teljes remake

  • Írta: Shifty
  • 2017. június 14.
  • Hír
Link másolása
A Sony Worldwide Studios elnöke, Shuhei Yoshida a Famitsunak megerősítette, hogy a Sony konferenciáján bemutatott Shadow of the Colossus teljes körű renováláson esik át.

A Sony E3-as showjának egyik kellemes meglepetése volt, hogy PlayStation 4-re is bejelentették a Shadow of the Colossust, ami ugyan PlayStation 3-on kapott már egy remaster-kiadást, most mégis olyan felújított változatot kapunk, ami még részletesebb és szebb eredményt ígér. Ezt maga a Sony Worldwide Studios elnöke, Shuhei Yoshida erősítette meg a Famitsunak.

Mint mondta, a remake-ben tartalmilag nem lesz változás, de a PS3-as újrázást is készítő Bluepoint csapata ezúttal teljesen újrarajzolja és újraalkotja a játék grafikáját és annak elemeit. Ami viszont jó eséllyel még változni fog, az az irányítás, ami mindenképpen modernizáláson és finomhangoláson fog átesni.

A PlayStation 4-es Shadow of the Colossus valamikor 2018-ban jelenik meg.

7.
7.
Őrnagy
Juhéj! Annak idején megvolt ps2-re, de akkor nem mélyedtem bele, mert túl sok játékom volt. Most viszont nem torrentezek, ezért amit megveszek, azt végigviszem, ha beledöglök is :D
6.
6.
Matt8888
Hát ezzel egy nagyon régi álmom fog teljesülni :)
5.
5.
dcba
Everbody shut the fuck up.....

and take my money, RIGHT NOW!!!!!!


Elso nap megveszem, ha meg kapna 60 fps emelle a grafika melle en valoban osszeronditanam magam.

Egyszeruen csodalatos ez a jatek, nagyon orulok neki, h ujra rajzoljak mai igenyeknek es kiadjak ujra, pont, h az ilyen jatekokat kell remakelni.

Remelem 2018 legelejen megjelenik
3.
3.
Yanez
Most valahogyan csak örülni tudok, hogy kimaradt, pedig PS fiókomban most is ott van, csak épp a PS3 ment gallyra. Ebben az esetben azt kell mondjam, szerencsére! :D
2.
2.
csabuszflash
én is örülök ennek, mert ps4 az első konzolom és engem a régebbi címek is érdekelnek .
1.
1.
DarkLord
Ennek nagyon örülök, mert csak emulátorral sikerült végigtolnom anno, így jobb minőségben pótolhatom ezt a fantasztikus játékot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...