E3 2017: Eszement száguldozás a The Crew 2-ben

  • Írta: Shifty
  • 2017. június 15.
  • Videó
Link másolása
A The Crew 2 centire pontosan ugyanazt kínálja majd, mint az első felvonás, annyi különbséggel, hogy most már földön, vízen és levegőben is kiélvezhetjük a száguldozás örömét.

A The Crew második részében ismét az Egyesült Államok változatos vidékeit barangolhatjuk be, de ezúttal már nemcsak különböző négykerekűek volánja mögé huppanva. A jövő esztendőre datált folytatásban ugyanis földön, vízen és levegőben is száguldozhatunk, ráadásul ahogy a lenti gameplay felvétel is mutatja, a járművek közötti váltás teljesen fluid, így ha megunjuk a motorcsónakozást, egyetlen gombnyomással repülőre válthatunk.

A The Crew 2 PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül.

2.
2.
Aanash
Minden van tényleg csak sebesség érzet nincs.
Minden jármű mintha csak kénszerből mozogna annyira lomhák és a csónakot sem dobálják a hullámok teljes sebességnél.
1.
1.
Formula1fanatic
Zseniális videó, végigpofázzák az egészet értelmetlen hülyeségekkel, hangot emiatt nem hallani pedig kíváncsi lettem volna mennyire hasonlít az autó hangja a valódihoz. Az autós résznél az utcai versenyeken minek kellenek bele ezek az eltúlzott egérutak? Remélem a versenypályákon, nem lehet majd a faltól falig pattanással előnyt szerezni mint az első részben. Értem, hogy árkád és a vezetni képtelen pistikék miatt rakják bele ezeket a dolgokat, de az első részt pontosan az ilyen eltúlzott bugyutaságok miatt raktam le végül.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...