E3 2017: Így néz ki most a Project CARS 2

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 16.
  • Videó
Link másolása
A Bandai Namco jóvoltából az egész expó alatt kipróbálható volt a Project CARS 2 jelenlegi verziója. A GTPlanet illetékesei egy sor gameplay felvételt készítettek a szeptemberben érkező autós címről.

A készítők csak a "motorsport lelkeként" hivatkoznak a Project CARS 2-re, amely már lényegesen többet vállal elődjénél. A játék 50 egyedi helyszínnel és több mint 200 látogatható aszfaltcsíkkal bír, többféle kategóriában tehetjük próbára a jártasságunkat. Lesznek pályaversenyek, ralikrossz, de sima rali is.

Egyetlen félelmünk van: a Project CARS 2 csupán egyetlen hónappal jön korábban (szeptember 22.), mint a Forza Motorsport 7.

11.
11.
SilasGreaves
#7: Botrányosan primitív ?...!?! :) ugyaaaanmár. Pont szuperjó, nincs túlbonyolítva, mégis sokminden megnyitható a játékmenet során. Huu, nagyon tetszik nekem. Semmi sem pipálja le. Ez van. A DC a legzsírabb. Higgyétek el lesz majd Driveclub folytatás. A Gran Turismo is tuti jó lesz, régi nagy öreg.. kedvencem volt.
10.
10.
SilasGreaves
1. Driveclub (Ps4)
2. Split/Second (x360)
3. Forza motorsport 3-4 (x360)
4. NFS Shift unleashed 1-2 (x360) + Grid sorozat
5. Dirt 3 & Pure + Burnoutok :) akár PS2-n is!! :)
Peace :)
9.
9.
crashpipi
#2: Számít az, hogy legyen eleje és vége. Hogy fel legyen építve egy karrier, ahol látva az előrehaladásom, lentről haladhassak a top kategória felé. Számítanak az apró teljesítenivalók, mint pl. egy Driveclub-ban a csillagremdszer. A PC első része ilyen szempontból siralmas és szánalmas volt. Kukáztam is pár hét után. Úgy voltam vele, hogy addig kell eladni, amíg lehet és ez be is jött.
Nem hiába maradt meg a játék világszinten a futottak még kategóriában...
Ebből egész biztosan tanultak és a 2 jobb lesz, na de ne bohóckodjunk már, hogy egy Forza mellé tesszük... :DDD
8.
8.
RangerFox
#7: Eltérő kategória a Horizon széria meg a driveclub. Szerintem nincs vele semmi baj, Psre úgysincs jobb autós gamma
7.
7.
unrealnoise
#4: DC, mint legjobb? Arcade szinten is szar volt, a FH2 és pláne a FH3 egy az egyben lepipálja a DC-t. A Sony nem is véletlen kaszálta el. Grafikát tudtak csinálni, de a játék botrányosan primitív, és fapados. Azóta persze tuningolgatták, sokat javult, de jónak még nem mondanám.

A GTS-t amúgy nem kell lenézni, sőt, én nyomom a bétát, és több, mint ígéretes. :) Remélem egy fasza konzolos iRacing lesz belőle.
6.
6.
Cooper Channel
#2: +1. Ez a rallycrossos téma bejön nagyon.
5.
5.
kergabi83
#4: +1 A Forza szuper, főleg az FH részek, a GTS-nek még bizonyítania kell, de a legvárósabb a PCars2. Szerintem ebben van a boogie... :D
4.
4.
Falcon
szerintem nem lesz ellenfele ennek a játéknak forza x box exluziv sajna nekem így nem opció
a gts meg sajna közelében nincs annak ahol tartania kellene egy lécsúszót semmirevaló cím lett belőle
viszont a sony kinyírta a legjobb autós játékot a drivcubot és nem értem mire volt jó így nincs semmi exluziv cím a sony kezében
ez az egyetlen játék amit idén várok
2.
2.
unrealnoise
#1: Nem értem. Kampány hiány? Az mi?

Karrier van. Gokarttal kezdtem, lépkedek egyre feljebb. Mint az életben.

Most komolyan az az "innováció" hiányzik neked, hogy kocsit kell venned? Ettől kampány az a valami?

Értem, hogy nincs sajnos fasza grafikával, ellátott, ilyen, olyan verseny, ezt kipipálom, azt kipipálom cucc, csak a szó szerinti karrieres cucc, de hátha ebben már ilyen is lesz.

Itt egy kis videó: https://www.youtube.com/watch?v=EqnBwwXo1o8&t=120s

Osztom a nézeteket, a pCars2 szinte mindenben jobb lesz szerintem, mint a Forza7, vagy GTS. Grafikában nem biztos, viszont nem egy steril cucc, mint a GTS, és bár csak 180 autó van benne (kb mint a GTS-ben), de emellett jár még 50 pálya! (GTS-ben 20 db lesz, Forza 7-ben 30!)

Lesznek téli versenyek, ősziek, tavasziak, esőben, ködben, forró napsütésben... + Rally, plusz sokkal jobb fizika.

A Forza max grafikában és autók darabszámában jobb, minden másban kevesebb. Sokkal kevesebb.
1.
1.
crashpipi
Szerintem rossz az időzítés. Az első rész teljes érdektelenségbe fulladt nálam a kampány hiánya és a steril körítés miatt. Lehet kijavítanak ebben már mindent, de egy hónappal egy Forza 7 előtt esélye nincs, hogy pénzt adjak rá...
A polcon bukná el a vételárát. :D
Majd akcióban uborkaszezonban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...