E3 2017: Sub-Zeróval ünnepel az Injustice 2

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 16.
  • Videó
Link másolása
Tegnap lett 25 éves a Mortal Kombat-széria, a NetherRealm pedig stílusosan ünnepli az évfordulót: hamarosan Sub-Zeróval bővül az Injustice 2 játszható karaktereinek a sora. Nézzük meg a fagyos fickó bemutatkozó trailerét!

Red Hood mellett a Mortal Kombat fenegyereke, Sub-Zero is csatlakozni fog az Injustice 2 népes kompániájához. A fickó igazi kakukktojás, lévén nem sok köze van a DC-univerzumhoz, de szervesen kötődik a készítők portfóliájához. Épp kapóra jött Ed Boon csapatának a Mortal Kombat-sorozat 25. születésnapja.

Sub-Zero új változata nagyon hasonlít a Mortal Kombat X-ben látottakhoz, de kapunk néhány új kiegészítést is. Például fagyos klóntámadásokat indíthat, vagy épp fagysebzéssel vértezheti fel a közelharci fegyvereket.

A figura valamikor július folyamán érkezik a Injustice 2-be. Csak akkor kapod meg, ha rendelkezel a 40 dolláros szezonbérlettel, vagy a 20 dolláros Fighter Pack 1-gyel.

4.
4.
#3: Raadasul teljesen elrontja a jatekot is, nincs balanszolva a tobbivel, ahogy Scorpion se volt az elsoben. PS4-en minden masodik ember vele ment es szetspammelte a teleportot, rohadt szorakoztato volt...
3.
3.
PaprikaJancsi
Nem értem miért kell belevinni a Mortal Kombat karaktert a DC-s hősök közé, szerintem nem illik bele az összképbe.
1.
1.
habo
Mortal kombattal kéne ünnepelni,az lenne a húdejó!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...