E3 2017: Hatalmas lesz a Forza Motorsport 7

Szó szerint, ugyanis kiderült mennyi helyre lesz majd szüksége a játéknak. PC-s és konzolos mércével nézve is hatalmas helyet foglal majd a Forza Motorsport legújabb felvonása.

Pár nappal ezelőtt már megtudtuk, hogy milyen gép kell majd a Forza Motorsport 7-hez, akkor azonban lemaradt a tájékoztatóból, hogy mennyi hely kell a játéknak.

A játék Windows Store-os oldalán bukkant fel az információ miszerint a Forza Motorsport 7-nek nagyjából 100 GB szabad helyre lesz majd szüksége. Bár ez a PC-s változathoz szól, nagy eséllyel Xbox One-on is hasonló méretekre kell majd számítani, ami nagyjából a duplája annak, mint amennyit az előző epizódok foglaltak.

A Forza Motorsport 7 október 3-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, valamint Xbox One X-re. Utóbbin 4K-s felbontást és stabil 60 fps-t ígérnek a fejlesztők.

83.
FlexSteel
#81: Essünk már egymásnak. Mi az, hogy te nem fikázol senkit és semmit? Ejjj... ;)
Szánalmas ami itt megy. Egyik a Forzát savazza holott még nem játszott vele, a másik a GTS-t. Emberek. Hát mi van itt?
82.
delphijos
És a játékról egy szó sem volt. Én például kiváncsi lennék X-ből lesz-e spéci Forza kiadás. Bundle gondolom biztos lesz.
81.
delphijos
Hohó. Már a hatodik kommentnél vita volt. Nájsz.
80.
Mirror
#78:

https://www.youtube.com/watch?v=wuI2i6Vy1iw
79.
#76: Én a Rally-t mondanám, ha már választani lehet. Nem tökéletes, de az utóbbi időben az szögezett legtöbbet a monitor elé. Akcióban majd a négyet is megveszem, egyelőre félek teljes áron beszerezni.
A DriveClub az egyik legjobb cím PS-en, mióta megvan állandóan azzal játszok. Nehézségben a Rally közelében sincs, viszont a legkorrektebb arcade játék, ami eddig a kezem közé került.
Ilyenkor kicsit sajnálom, hogy a multis címek miatt muszáj volt ps-t vennem, mert a FM7 lehetne a következő nagy versenyzős játékom, nagyon komolynak néz ki. Ugyanakkor lesz egy PC2 is, ami hálistennek jön ps-re is és már a rally is bekerül.
Kamgecamal nem érdemes foglalkozni, gyerek szint a köbön.
78.
Mirror
#66: Nem értelek téged haver főleg hogy tanár létedre úgy viselkedsz, mint egy kis majom gyermek.
Kajak örültem mikor megvettem a PS4-et hogy élből 1-2 ismerős akivel lehet co-op játékokat tolni de látom hiú ábránd az egész.
Csak a Bloodborne vigasztal egyedül mert ha ilyen undorítóan viselkednek itt a GK-n a PS4 tulajok akkor nincsenek illúzióim a "barát listát" illetően.

Kicsit lejjebb kell venni az "ego"-ból és elfogadni azt ha valakinek más tetszik.
77.
Mirror
#76: Haver ezen besírtam!:)
76.
Dirty666
#66: Próbáld ki: ráteszed az XBoxot a PS 4-re és Forzázol. Na ugye, végre van a PS 4-eden is egy jó autós játék.Leleményesnek kell lenni :)
És melyik Dirt a legjobb, kicsikém? 3 vagy a 4, esetleg a Rally?
Viszont, ha dirt van a drágaszágodon, töröld le gyorsan, mert árt neki.
75.
#56: A váltottam szó alatt azt értettem, hogy összeszedtem a Prot és az összes PS4-es játékomat, és beszámíttattam az 576 shopban, korrekt összegért! Az Xbox One X-et meg előrendeltem! Remélem így már világos!
74.
Azt hiszem a Forza 7-ben 700 gépjármű lesz! Ez igen! Ha nem is Novemberben, de Decemberben még idén megveszem.
73.
Neo1989
A grafika minőségével a játék mérete is növekszik ez sima realitás.
Am egy 1 tb-s HDD kb 15 E szal 100 GB-s játék még nem akkora gond h nincs hová tenni. Maga a GTA V is 65 GB volt.
72.
ADMlN
Szerintem KRAT0S és kamgecam a legjobb érv amellett, hogy miért érdemes PS-ről PC-re, Xboxra vagy Switch-re váltani. Engem őszintén elborzaszt annak a lehetősége, hogy összefuthatok velük multiban.
Amúgy a múltkor azért ekéztem a Sony-t mert elzárkóztak a cross-platform multitól azzal a kifogással, hogy a játékosokat védik. De rájöttem, hogy tévedtem, a Sonynak teljesen igaza van: az ilyenektől meg kell védeni a többieket!
68.
Firsttime
#66: Autós játékban szinte lehetetlen olyat csinálni ami mindenkinek jó. Ha szimulátor az a baj ha arcade akkor meg az....
66.
kamgecam
Reskinnelt forza 6.Pihentetni kéne már ez a sorozatot.Szép meg látványos de mûanyag az egész, a vezetés faék egyszerûsége max a 10 éveseknek okoz valami élményt, még a project cars is komplexebb ennél.Persze ez csak magánvélemény, pont azért népszerû a forza mert egyszerû casual élményt nyújt.Ilyen is kell, arcade "szimulátor" ugyhogy akinek ez jön be jó szórakozást hozzá.Mindenkinek mások az igényei.:) Számomra az utóbbi évek legjobb autós játéka a Dirt.
61.
Mirror
#57: kimoderált üzenet
59.
Mirror
#52: Otthon sincs igazad nem hogy itt!
58.
PaprikaJancsi
#57: Köszönöm, de aztán álld a szavad ;)
57.
KRAT0S
#49: kimoderált üzenet
56.
KRAT0S
#42: "ezért is váltottam a Proról X1X-re!"
AHA FWY72.gif ..........

(főleg hogy még meg se jelent)
55.
Mirror
#53: kimoderált üzenet
54.
PaprikaJancsi
#53: Abbahagyhatnátok már végre.

Kratos ahogy látom nincs Xboxod, és nem is érdekel téged a megvétele. Akkor ha lehet inkább hagyd abba a vita szítást, és írj a Sony-s cikkek alá. Köszönöm. Én sem fröcsögök, hogy ez meg az a konzol mekkora egy fos. Te miért teszed ? Ettől jobb ember vagy ? Kinek akarsz bizonyítani?
53.
KRAT0S
#51: kimoderált üzenet
51.
Mirror
#45: kimoderált üzenet
50.
Mirror
#49: kimoderált üzenet
49.
Mirror
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...