Forza Motorsport 7 PC, XBOXONE

A sorozat hetedik része már az Xbox One X-en is tiszteletét teszi.
Típus:

Búcsúzik a Forza Motorsport 7

A Turn 10 bejelentette, hogy a Forza Motorsport-sorozat legutóbbi felvonása az életciklusa végéhez ért, így szeptember közepétől nem vásárolhatjuk meg többé a versenyjátékot, és az Xbox Game Pass kínálatából is kikerül az anyag.

Ezek az Xbox Game Pass októberi újdonságai

Habár a Gold-előfizetők láttak már szebb ajándékcsomagokat is, az Xbox Game Pass frontján nem lesz okunk a panaszra. Összesen öt új játékot kapunk, mégis elég két szót mondanunk: DOOM Eternal.

Hot Wheels-autókkal bővül a Forza

A legújabb Forza-játékok is megkapják a saját Hot Wheels tematikájú DLC-jüket. A négy, apró játékautóra emlékeztető verdát mind a Forza Motorsport 7-ben, mind pedig a Forza Horizon 4-ben begyűjthetjük.

Forza 7 - időmérő futamok és átdolgozott drift

A Forza Motorsport 7 augusztusi frissítése rendesen belenyúl a Turn 10 versenyjátékába. A vadonatúj Time Attack játékmód mellett jócskán újra lett gondolva a pályán való driftelés is.

Tavasszal indul a Forza Racing Championship 2018

A Microsoft és a Turn 10 megerősítette, áprilisban elrajtol a 250 ezer dollár összdíjazású Forza Racing Championship 2018. A megmérettetésre bárki jelentkezhet.

Friss exkluzívokkal erősít az Xbox Game Pass

A Microsoft előfizetéses szolgáltatása nagyot lép előre: ezentúl minden Xbox One-exkluzív címet már a megjelenés napján megkapnak a tagok. Az első fecske a Sea of Thieves lesz március 20-án.

TGA 2017: A Zelda lett az év játéka

Egy fontos hírünk maradt még a The Game Awards kapcsán, következzen az esemény idei díjazottjainak listája! Az év játéka a The Legend of Zelda: Breath of the Wild lett a szavazatok alapján.

Brit toplista: élre tört a Gran Turismo Sport

Egészen nagy változások történtek a brit játékeladási toplistán az elmúlt héten. Kezdjük rögtön a legfontosabbal, miután a Gran Turismo Sport átvette a vezetést. Kérdés, hogy meddig tartja meg azt?

Forza Motorsport 7 teszt

Úgy tűnik, a Horizon-mellékág az anyasorozat fejére nőtt. A Turn 10 úgy látta, ideje kicsit kötetlenebb, még emészthetőbb irányba terelni a Forza Motorsport új részét, ami azonban ennek megfelelően már nem azt nyújtja, amit megszoktunk.

Brit toplista: a második helyen kezdett az új Forza

Gyengébb rajtot produkált a Forza Motorsport 7 az Egyesült Királyságban, mint a sorozat korábbi részei, de ez legyen a Microsoft legnagyobb problémája: nagyon úgy tűnik, hogy épp a Forza Horizon 3 terelte el a vásárlók figyelmét.