Jönnek a raidek a Pokémon Góba

  • Írta: fojesz
  • 2017. június 20.
  • Letöltés
Link másolása
Fontos frissítés érkezik a nyáron a Pokémon Góhoz. Végre élesednek a régóta várt raidek, amiben akár húsz játékos is összefoghat egy izmos pokémon legyőzésére, de a gymek is átalakulnak.

Bemutatkozott a Pokémon Go nyári frissítése, aminek az egyik legfontosabb hozadéka a raidek bevezetése lesz. A raidek a gymekben érhetőek majd el, bizonyos helyeken megjelenik egy visszaszámláló, ami egy szupererős pokémon érkezését jelzi. Legfeljebb húszfős csapatokban, barátokkal vagy akár más, arra járó emberekkel veselkedhetünk majd neki a csatának, és a gymekből már ismerős harcrendszerben győzhetjük le.

A raidek jutalommal végződnek, a pokémont leterítő játékos pedig el is kaphatja akár. A raidekbe persze nem tudunk korlátlanul beugrani, ingyen csak napi egy "jegyhez" férhetünk hozzá (azokból ráadásul mindig csak egyet tarthatunk magunknál, gyűjtögetés nincs), a többi jegyért fizetnünk kell. Ha elég raidet játszottunk le, egy különleges raidre is bejuthatunk, itt a Niantic szerint akár legendary pokémonok is szembejöhetnek.

A gymek egyébként a raidektől függetlenül is alaposan átalakulnak. Nem elég, hogy PokéStopként is működnek, a jövőben legfeljebb hat pokémon foglalhatja be őket, ráadásul fajtánként csak egy-egy példány, akiket bekerülési sorrendben hívhatunk ki harcolni. A Niantic szeretné felpörgetni a gymek fluktuációját is, a "motivációs rendszer" bevezetésével a gymben terpeszkedő pokémonok CP-je folyamatosan esik, ha ezt nem tudjuk szinten tartani, a pokémunk kiesik az adott teremből. Az erősebb pokémonok motivációja egyébként gyorsabban zuhan, így biztosított az egyensúly.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...