Ingyen megtekinthető a Vakondok 4 - Végigjátszás

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 20.
  • Cooltúra
Link másolása
Végre online is megnézhető az a dokumentumfilm, amely betekintést nyújt a vasfüggöny mögötti Magyarországra, ahol már a 80-as évek elején szervezett videojáték-fejlesztések folytak. Ráadásul nem kis sikerrel.

De miért is olyan jó a Vakondok 4 - Végigjátszás? A film betekintést nyújt a vasfüggöny mögötti Magyarországra, ahol már a 80-as évek elején szervezett videojáték-fejlesztések folytak, miközben a világ többi részén még főleg csak otthoni hálószoba-fejlesztőkről beszélhettünk.

A magyar fejlesztők munkáit szinte az egész világ ismerte, olyan kiadók adták ki a magyar játékokat, mint például a Commodore, a Virgin, az Activision és a Sony. 1984-ben a The Times arról számolt be, hogy "...a nyugati játékboltok letakarítják polcaikat, hogy elférjenek rajtuk a magyar játékok…”

Külön öröm, hogy a dokumentumfilmet beválogatták a 13. Action on Film filmfesztivál hivatalos versenyprogramjába, melyet idén Los Angeles helyett Las Vegasban rendeznek meg augusztus 17-26. között.

Mától mindenki megnézheti a teljes filmet:

5.
5.
oticasi
Nagyon jó!
Jöhet az 5. rész
:)
4.
4.
csabuszflash
végignéztem és nagyon tetszett. rájöttem hogy ennek az időszaknak a játékvilágáról mennyire keveset is tudok. akit kicsit is érdekel feltétlen nézze meg!
3.
3.
Obiwan HUN
Fuu vegre mar nagyon vartam belole valami elerheto valtozatot! ;)
2.
2.
zoenn
#1: Mondjuk a YouTube-on? De azok más témákról szólnak. A demoscene-es epizód nagyon jó.
1.
1.
adam222
És hol az előző 3 ?:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...