Diablo III - már tudjuk, mikor jönnek a nekromanták

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 20.
  • Megjelenés
Link másolása
A Blizzard végre bejelentette a Diablo III következő fizetős kiegészítőjének árát és dátumát. A Necromancer Class Pack a jövő héten élesedik a legújabb tapasszal együtt, és 15 dollárt kóstál majd. Most újra belenézhetünk.

Ahogy azt a címe is sejteti, a Necromancer Class Pack egy új kaszttal, a nekromantával bővíti a Diablo III karakterfelhozatalát. A csomag 15 dolláros áron, június 27-én élesedik a 2.6.0-s javítással együtt.

A DLC mindhárom platformon elérhető lesz. Ha konzolos vagy, de még nincs meg a Diablo III, a 60 dolláros Eternal Collectiont ajánljuk, amely a korábbi Ultimate Editiont váltja. Tartalomban megegyezik vele, de már alapból tartalmazza a Necromancer Class Packot is.

A nekromanták egyébként a kampányban és az Adventure módban is elérhetőek lesznek. A csomag más finomságokat is tartalmaz, többek közt egy nem harci petet, kozmetikai szárnyakat, banner-testreszabási lehetőségeket és sok mást is. Az új javítással együtt élesednek a Challenge Riftek is.

8.
8.
NECROSMOKE
$15? Az sok egy kicsitt. Majd lesz olcsobb is.
7.
7.
Yonkou
Valóban, a blizzardra jellemző módon pár hónap múlva majd ingyen fogjátok tolni a necroval, aha :)
Látom mindenki képben van a blizzardot illetően.
És ezt még nevetségesebbé teszi az a tény, hogy egy ilyen árazás mellett várjátok, hogy ingyenes legyen :D Ez sehol se nagy pénz, még hazánkban sem.
Persze tudom, én leszek a hülye aki fizet az ilyesmiért :)
6.
6.
DarkLord
Season 5 óta nem játszottam a játékkal, max 2-3 órát, előtte, azért beleraktam 1000 óránál többet hc-ba. Ja és a Starcraft-ot kihagytam az előbb :D
5.
5.
user101
Azért lássuk be ügyes a Blizzard, hogy mindig van valami kis kiegészítő aminek segítségével csak eléri, hogy évek óta maximum áron adja ugyanazt a terméket :DDD
4.
4.
DarkLord
Ez nekem is kimarad, pedig mindent megvettem , ami Diablo vagy sima Warcraft... egy kieget hozzá dobtak volna én is megvettem volna kérdés nélkül. Szerintem is jö ez ingyen amúgy pár hónapon belül egy patch-ben :D
3.
3.
csabuszflash
ha egy normális expanzió lett volna új történettel meg sok extrával lehetett volna 10k HUF is de megvettem volna de ez igy nekem nagyon sovány sajnos :(
2.
2.
kanguru
#1: Ne viccelj mar. 30+ milliot eladtak belole ha csak 10% veszi meg mar 4.5 millio dolcsi amibol egy Hearthstone szintu Unity-s jatekot siman kitudnak fejleszteni.
Es tuti, hogy 100k dolcsiba se kerult nekik a karit es az animaciokat letrehozni.
Egyertelmu hogy vmi kis projekthez csinalnak ezzel forrast.
1.
1.
KőbányaKispest
Még ez is sok érte:)

Nem baj, Fél év és ingyen adja a blizzard. Most gyorsan lehúzzák a fanokat, mert ezzel a kurva 15 dolcsival előrébb lesznek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...