E3 2017: Mozgásban az Uncharted: The Lost Legacy

Végre vágatlanul, kommentár nélkül is megnézhetjük az Uncharted: The Lost Legacy E3-on mutogatott játékmenet-videóját. A 10 perces videóba sztorizgatás, felfedezés és egy kis akció is jutott.

Sajnos a The Last of Us: Part II távol maradt az E3-tól, hogy a Naughty Dog az Uncharted mellékágával foglalkozhasson az expón, így a The Lost Legacy bemutatóival kellett beérnünk.

A cím kapott egy új trailert a show alkalmából, a kiállított demóból azonban eddig csak rossz minőségű felvételeket nézhettünk. A Sony végre kiadta a kibővített játékmenet-videót, így 10 percen át izgulhatunk Chloe és Nadine sorsáért.

14.
Oldman
#9: Aang!
Köszi az infòt! Addig nem vàrok, egy èv mèg belefèrt volna. Mint ìrtam, a gyorsabb kameramozgàsnàl nem rakta össze a kèpet, /
ùgymond recèzett / kellő gyorsasaggal a PS, erre cèloztam.
13.
KRAT0S
#12: Hát akkor muszáj lesz úgy megvenni:// THX
12.
RangerFox
11.
KRAT0S
Valaki nem tudja hogy a HELLBLADE jön-e lemezesen??? én csak digitálisról tudok:-/
10.
KRAT0S
Akármennyire is kívánatos nem fogom megnézni ! :D NO Spoiler

#5 - "adhatnának valami csecse-becsét az előrendelőknek"

Pont ezért szemezgettem a digitálissal ott kapsz még mellé-
• Uncharted: The Lost Legacy PS4 Theme
• Jak and Daxter: The Precursor Legacy™

csak az a baj hogy én lemezes párti vagyok,és 100% hogy lemezen veszem meg :)
9.
Aang
#8: Stabil volt sima ps4-en. Az a néhány jelenet ahol fps drob volt, pron is jelen van.
2020 karácsonya körül jőn a ps5 kb.
8.
Oldman
Nehezen, de megàlltam hogy ne nèzzem vègig ezt a 10-perces jàtèkmenetet. :) Megàlltam, mert a vàrhatòan egyèbkènt sem hosszù vègigjàtszàsi idő miatt nem lenne sok felfedezni valò, főleg ha több ilyen hasonlò bejàtszàsokat nèzne meg az ember. Kìvàncsi vagyok hogyan fest majd PS 4 pro-n, de szerintem sokan elèlveznek majd a làtvànytòl. Bìzom benne, hogy az FPS nem 20-30-között fog mozgolòdni, mert ellenkező esetben agyonvàgjàk a làtvànyt. Az Uncharted 4 anno sima ps 4-en nem volt tùl stabil gyorsmozgàsos kamera sebessègnèl... Szerintetek èrdemes vàrni a 2018-ban ( ? ) megjelenő PS5-re!?
6.
#5: Gondolom utána már csak az NBA-t toltad, ha az asszony otthon volt.
5.
DarkLord
Így van semmi nem zárja ki a másikat (még az sem, hogy online NBA party-ba voltam a park-ban asszony meg kívánós lett, nos a többit nem írom, de eltudjátok képzelni, hogy a meccset le kellett még nyomnom, de már ment a sz..ka..) na jó eltértem a lényegtől csak lent olvastam valamit a kommentek között.

Nálam is előrendelve, adhatnának valami csecse-becsét az előrendelőknek, mert eddig sehol nem láttam, hogy járna valami a játékhoz, egy pólónak pl. örülnék.
1.
RangerFox
Előrendelve, csak kár hogy éppen nyaraláson leszek amikor megjelenik :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...