Holnap indul a Steam Summer Sale

Link másolása
Ideje előkészíteni a bankkártyákat, ugyanis hamarosan elindul a Steam nyári leárazáshulláma. Az akciók holnap este élesednek, és egészen a jövő hónap elejéig tart majd a Summer Sale.

Igaznak bizonyultak a pletykák: június 22-én, hazai idő szerint holnap este 7 órakor startol el a Steam nyári leárazása. Ilyenkor általában szinte az összes nagyobb címet akciósan lehet beszerezni, így érdemes bekészíteni a bankkártyá(ka)t.

Az akciós időszak egészen jövő hónap elejéig, július 5-ig tart majd.

25.
25.
Stranger
Olcsó Far Cry 4-nek és Splinter Cell Blacklistnek örülnék, de most kerül annyiba mint egy magyar áruházban. :( Ok, 2 ezer forint nem a világ, de örülnék ha arra jönne az a bizonyos 50%.
24.
24.
PaprikaJancsi
#23: Azért a Humble Monthly elég pöpec
23.
23.
Heldengeist
#22: Szinte soha semmit nem adnak olcsóbban, mint a Steam egy sale alkalmával. Amit bundleba tesznek mostanában pedig még azt az 1$ sem éri meg általában (vagy nekem már pont megvan).
22.
22.
user101
#20: Ez a régi címekre igaz, de a frissekre és a pár évesekre már nem vagyok olyan biztos. Én ugyan csak 2 éve vagyok Humble-n regisztrálva, de a currens címeket még egyszer sem láttam olcsóbban, mint az aktuális Steam ár. pedig küldi a kedvencekről az értesítést és be van állítva nem kevés...
21.
21.
Extol
uhh végre már. Van vagy 130 cím a listán ami vásárlásra esélyes
20.
20.
crytek
Humble verhetetlen felhozatala mellett valaki még vásárol steamen?
12.
12.
Mr.Dead
#10: Most mobilon hiányzik a szövegrész. (egyébként lehet hülye vagyok és nem talákom, de nem lehet mobilon valahogy átváltani asztali verzióra?)
11.
11.
user101
4.
4.
user101
De jó, megveszem a zeldát akciósan, kircsi ! :D
2.
2.
https://www.youtube.com/watch?v=XMQ47-JMlmY
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...