Konzolokra is megjelenik a Pillars of Eternity

  • Írta: Shifty
  • 2017. június 21.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Obsidian Entertainment tájékoztatása szerint a Pillars of Eternity II: Deadfire fejlesztése mellett jutott idejük az első rész konzolos átiratára is. A Complete Edition augusztus végén jelenik meg PS4-re és Xbox One-ra.

Augusztus 29-én mutatkozik be a Pillars of Eternity: Complete Edition, így hamarosan már a konzolosok is belekóstolhatnak a klasszikus izometrikus RPG-kalandba. Ha kihagytad PC-n a játékot, akkor a Complete Edition jó választás lehet, hiszen tartalmazni fogja az összes eddig megjelent kiegészítést és frissítést, mint például a javításokat és új nehézségi szintet. Az átiratot a Paradox Arctic készíti, akik természetesen a konzolok és kontrollerek adottságaihoz igazítanak majd mindent.

A csomag 50 dollárba fog kerülni és ha bejött, amit láttál, akkor már készülhetsz is a folytatásra, ami valamikor jövőre jelenik majd meg. 

1.
1.
louie
ez nekem kb. az év híre :D baromi jó, hardcore rpg, egyedi sztorival, borzasztó ritka az ilyesmi mostanában, foleg konzolra. feldobtátok ezzel a napom :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...