Ingyenesen tölthetők mobilra a Sega-klasszikusok

  • Írta: fojesz
  • 2017. június 22.
  • Bejelentés
Link másolása
Sega Forever néven indít új szolgáltatást a Sega, amelynek keretein belül ingyenesen tölthetők majd le mobilra a kiadó klasszikus játékai. Öt játékkal indul a buli, kéthetente pedig újabb címek várhatók.

Mobilra költözteti a klasszikus játékait a Sega, a most bejelentett Sega Forever szolgáltatásban a Master System, a Mega Drive, a Game Gear, a Sega Saturn és a Dreamcast népszerű címei is felbukkannak majd. A játékokat ráadásul ingyenesen tölthetjük le, igaz, ez esetben a cég hirdetéseit el kell viselnünk, úgyhogy indokolt lehet az idézőjel - ezektől 2-2 dollárért tudunk megszabadulni egyébként.

A Sega Forever ma élesedik, a támogatott játékok beépített toplistával, felhős mentési lehetőséggel és kontrollertámogatással érkeznek. Kezdésként a Sonic the Hedgehog, az Altered Beast, a Comix Zone, a Kid Chameleon és a Phantasy Star II lesz játszható így, a tervek szerint azonban kéthetente újabb címek várhatók. A Sega Forever iOS-en és az Androidon is elérhető lesz, az egyes játékokat egyenként tölthetjük majd le.

2.
2.
lesik20
Nintendo Ezekért még 2-5 dollárt elkérne játékonként
1.
1.
dcba
Golden Axe es Batman Forevernel ebresszetek fel :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...