Képregényeket kapnak a Bethesda játékai

  • Írta: Shifty
  • 2017. június 22.
  • Hír
Link másolása
A Bethesda és a Titan Comics frissen kiadott közleménye szerint a kiadó jövőben megjelenő játékaihoz, a Wolfenstein II: The New Colossushoz, a The Evil Within 2-höz és a Dishonored: Death of the Outsiderhez is képregény készül.

A Bethesda Softworks és a Titan Comics megerősítette, hogy a két évvel ezelőtti The Evil Within-együttműködés után ismét partnerséget kötöttek egymással, aminek értelmében a Bethesda megjelenés előtti játékaihoz, így a The Evil Within 2-höz, a Wolfenstein II: The New Colossushoz és a Dishonored: Death of the Outsiderhez is készítenek egy-egy képregényt, amelyek mindegyike egyfajta előzmény lesz.

Így például kiderült, hogy Sebastian Castellanos a két The Evil Within cselekménye között egy Krimson Cityt fenyegető sorozatgyilkos után nyomoz. Ez a kiadás szeptember 6-án mutatkozik be.

A Wolfenstein: The New Order és a Wolfenstein II: The New Colossus között is zajlott az élet a nácigyilkos B.J. Blaskowicz-cal, aki ezúttal egy Hans Hartmann nevű német tisztet igyekszik levadászni. Ennek a kötetnek a premierjére szeptember 13-án kerül sor.

Végezetül pedig ott a Dishonoredhoz készülő képregény, ami Emily Kaldwin és Corvo Attano történetét meséli el. Hőseink visszatérnek Dunwallba, ahol gyorsan össze is akasztják majd a bajszukat Archibald Dufrane politikussal, amikor azonban felbukkan a városban egy új gyilkos, Emily rejtélyes körülmények között még a képességeit is elveszíti. A premier szeptember 27-én lesz esedékes.

5.
5.
Engem mindegyik erdekel, varom oket (digitalisan).
3.
3.
RangerFox
Engem a Dishonored érdekel
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...