Dishonored: Death of the Outsider PC, PS4, XBOXONE

Önállóan futtatható fejezettel jelentkezett a Dishonored-sorozat, amelyben Daud tanítványát, Billie Lurköt irányítjuk.
Típus:

Frissítve: Next-genesednek a Bethesda shooterei

Az észak-amerikai régióban megjelenő szoftverek korhatár-besorolásaiért felelős ESRB adatbázisában tűnt fel az a két csomag, amelyek Xbox Series X-re és S-re hozhatják a Dishonored-, a Prey-, illetve a Wolfenstein-szériát.

A Microsoft felvásárolta a Bethesdát

Senki sem számított a nap legnagyobb hírére. A Microsoft felvásárolta a ZeniMax Mediát, ezzel a saját zászlaja alá hajtva a Bethesda Softworksöt és annak összes fejlesztőstúdióját. Az ide tartozó játékok mind Xbox Game Passre tartanak majd.

A Bethesda is kivette a játékait a GeForce Now-ból

Alig néhány hete indult el az NVIDIA saját felhőalapú szolgáltatása, a GeForce Now, de az itt elérhető játékok listája mégis napról napra egyre szűkösebbnek tűnik. Az Activision Blizzard után most a Bethesda is kivonta a címeit.

Új stúdiót alapított az Arkane korábbi elnöke

Húsz évvel az Arkane Studios alapítása után döntött úgy a korábbi elnök és kreatív igazgató, Raphael Colantonio, hogy a csapat egykori producerével, Julien Robyval új, független stúdiót alapítanak.

Fekete-fehér móddal bővült a Dishonored 2

Visszatérnél a Dishonored 2 vagy a Death of the Outsider világához az ünnepek alatt? A Bethesda jóvoltából ingyenes tartalmakkal bővült a lopakodós cím és annak standalone kiegészítője, ráadásul az előrendelői bónuszok sem exkluzívak már.

Egyelőre pihen a Dishonored-sorozat

Az Arkane Studios szerint jelenleg nincsenek terveik a Dishonoreddel kapcsolatban, így egyhamar ne számítsunk a harmadik részre. A széria a jól megérdemelt pihenését tölti, igaz, a csapatnál lázas munka folyik.

A Dishonored 2 is szebbé vált Xbox One X-en

Sorban érkeznek a játékok Xbox One X-frissítései, amelyek révén még szebbé válnak a legújabb címek. A napokban a Dishonored 2 és a Dishonored: Death of the Outsider is megkapta a maga javítócsomagját.

Dishonored: Death of the Outsider teszt

Egy utolsó meló vár Daud tanítványára, Billie Lurkre. Meg kell ölnie a rejtélyes istent, a Kívülállót, akinek rengeteg vér és cselszövés tapad a kezéhez. A Dishonored-sorozat záródarabja csakis a sorozat legjobb elemeiből építkezik.

Brit toplista: megverte a PES-t az új NBA

Habár a múlt héten több izgalmas megjelenésnek is örülhettünk, a brit játékeladási toplista szempontjából a Pro Evolution Soccer 2018 és az NBA 2K18 párharcáról szóltak ezek a napok.

Launch traileren az új Dishonored

Ma újra visszatérünk az Isles Birodalomba, amelyben Billie Lurkkel vágunk véres rendet az ellenség soraiban. Persze a pacifista beállítottságú játékosok is megtalálják számításukat a Dishonored: Death of the Outsiderben.