Carnage lesz a Venom-film főgonosza

  • Írta: Shifty
  • 2017. június 22.
  • Cooltúra
Link másolása
A The Hollywood Reporter jelentése szerint a Sony már meg is találta a Venom-film főgonoszát, aki nem más lesz, mint Carnage, vagyis Vérontó, ami azt is előrevetíti, hogy R-besorolás ide vagy oda, Tom Hardy jófiút fog játszani.

A Sony elég magas fokozatba kapcsolt a Pókember-mellékszálakkal kapcsolatban, így a nemrég bejelentett Venom-film kapcsán már nem csak azt tudjuk, hogy Tom Hardy lesz a főszereplője, Ruben Fleischer rendezi, és 2018. október 5-én mutatják be. A The Hollywood Reporter már azt is leleplezte, hogy a mozifilm főgonosza nem más lesz, mint Carnage.

Ennél többet sajnos a magazin nem közölt, azt viszont elhintették, hogy a Sony annyira belelendült a "Sony Marvel Univerzum" tervezésébe, hogy a már belengetett Black Cat és Silver Sable mellett Kraven és Mysterio is kapna egy saját projektet, ezzel még nagyobbra hizlalva saját, Pókember nélküli Pókember-világukat. Vagyis már ez sem teljesen igaz, mert bár legutóbb még úgy tűnt, Tom Holland ezekben a filmekben nem fog szerepelni, a stúdió nemrég mégiscsak megerősítette, hogy a Pókember: Hazatérés is része lenne ennek az univerzumnak, vagyis megvan rá az esély, hogy a hálószövő is beköszönhet ezekben a filmekben.

19.
19.
#18: https://www.bookdepository.com/Spider-Man-Birth-of-Venom-Jim-Shooter-Louise-Simonson-Tom-DeFalco-David-Michelinie-Mike-Zeck-Ron-Frenz-Rick-Leonardi-John-Byrne-Greg-Larocque/9780785124986?ref=grid-view&qid=1498257886892&sr=1-6

Ez lenne az! Szerintem be is zsákolom a következő hónapban, 7 ezerért az a 352 oldal nem drága.
18.
18.
dcba
#15: Igen az angollal nincs baj, en is valami ilyesmi ujra kiadas kollekcio, gyujtemeny kiadast akartam keresni. Koszi megnezem azt az oldalt :)
17.
17.
#16: -.- Kasady. Egyszer csak sikerülni fog.
16.
16.
#15: Cletus Kasidy a rendes neve. Bocs, csak vonaton vagyok és ilyenkor már nehéz a gondolataimat összeszednem.
15.
15.
#13: Mivel külföldön élsz, gyanítom rendesen megy az angol. Ajánlom a Bookdepository oldalt, mindenfelé ingyenes a pkg és nagyon hamar megérkezik a rendelés. Érdemes füzetekről váltani TPB-re, ezek sok részt magukba foglaló képregények, itt is olyanokat találsz. Ha érdekel valami, mint pl ez a Venom alaptörténet, akkor szólj és utánajárok, hátha van belőle nagy kiadás. Sajnos a magyar kiadás nem egy vonalat követett, volt mindenféle külföldi cím benne, ahogy vendégszereplők is. Pl. Köpeny és Kard sorozat indul a Netflixnél, Megtorlót is ők csinálják.
A régi filmeket ne is mond, totál gagyi volt már gyerekfejjel is, de azért én is megnéztem.
Játékokból van valami ős ataris, érdemes YT-n megnézni a reklámját, fain retro hangulatú. NES-en a Sinister Six nagy kedvencem volt, talán két pályánként jött az újabb boss. Electro, Sandman, Hobgoblin ugrik be így elsőre, ezek után valószínűleg nem tudtam tovább jutni.

Az említett mese egy jó kis sztoriláncot csinált, de nem sok köze volt a képregényhez. Több dolgot összeollóztak és jó adag fantáziával kiegészítették. Lehet meg kéne néznem, elkapott a nosztalgia.

Kletus Casidy a böriben pihen Brock-al és mikor a szimbióta kiszabadítja a gazdáját, otthagy magából egy kis darabot, ami arra a sorozatgyilkosra kerül. Pókember egészen visszakutat Kletus gyerekkoráig és asszem már kölyökként felgyújtotta az egész árvaházat és több embert megöl.
Engem a leégett épületben páráztatott be anno, talán valami tűz mellett beszél egy játékmedvéhez és a végén darabokra tépi. Igazi klinikai eset.
Ettől függetlenül szerintem Venom és Carnage egyáltalán nem nagy szám karakter, leginkább a nagy erejük és a rohadt jó kinézetük miatt lettek annyira közkedveltek.
14.
14.
dcba
#13: Na ez naiv volt, h en majd megveszem a teljes kollekciot, kb ujsagonkent akar tobb ezer dollar :(
13.
13.
dcba
#11: Online nekem ez nem megy, en regimodi vagyok es kell a fuzet. A teljes regi pokember sorozat amugy megvan digitalisan, csak ahogy irtam valahogy nem fekszik igy olvasni.

Azon gondolkodom, h korbe nezek ebayen, hatha valaki arulja az egeszet kepregenyben. Hatalmas lenne vegig olvasni ujra azt ami anno gyerekkent olvastam.

Igen Carnage meg rohadt ijeszto, az o torteneterol viszont semmi tudasom. Asszem az maga a ruha nem? Csak lett vele valami.

Hu regen mennyire ra voltam kattanva a Pokemberre, olvastam a kepregenyt, neztem a fortelmes 70es evekbeli filmet, jatszottam PCn valami kis gagyi Pokemberes jatekkal, plusz gyujtottem a figurakat, ami a FoxTvs mese alapjan keszultek.

Apropo az a mese az kb lekovette a kepregenyt ha jol tudom, meg is van nekem, lehet majd vegig nezem megint.
12.
12.
Rakottkrumpli
Ez az új pókember annyira hipsztreryolodivatszar, hogy egyáltalán nem keltette fel az érdeklődésem, de ezt a filmet minél többet tudok meg róla, annál jobban várom.
11.
11.
#10: Az '92-93 körül lehetett, kb. a 25-26. rész körül. 69-70-ben szerepelt először Venom, az nagyjából 1996-ban jöhetett ki. Közte csak az általad említett megszökős jelenetek mentek le. Vérontó meg a 100. részben született és a 102-3-4-ben volt az igazi debüt. Gyerekként rémisztőnek tűnt nekem, Venom meg se közelíti. Ha szeretnéd, majd küldhetek olyan weboldalt, ahol folyamatosan rakják fel ezeket a régi füzeteket és ingyen lehet olvasni.
Az eredeti Pókember trilógia még nagyon hű volt az eredeti címekhez, max. a ruhákat vették modernebbre.
A mai filmeket már vegyítik az ultimat világgal.
10.
10.
dcba
#8: Az a resz meg remlik, h benne van a tartalyba a szimbiota es emlekszem, h elegge sok kepregenyben mutattak par pillanatra, majd az egyikben mutatjak, ahogy kiszabadul es elindul Pokemberert. Ettol tovabb nem emlekszem valoban, h olvastam volna errol. Az total kimaradt, h vegulis, hogyan kerul ra Eddie-re a szimbiota.

Vicces, h a Toby-s filmben ezt igy behoztak es nem valami mas marhasagot talaltak ki helyette. :)
9.
9.
dcba
#8: Jaja csak azokat olvastam amik megjelentek Magyorszagon, regen tesom kapta a Pokembert en meg a Tini Nindzsakat, igy minden szam megvolt a legelsotol, aztan nyilvan egy ido utan abba maradt, vagy ahogy irtad nem jelent meg MO-on, mivel nekem ez a tempolomos resz total kimaradt.
8.
8.
#7: Magyart olvastad anno? Mert teljesen jól mondod, az F4 leszedi PP-ről és egy tartályba teszik a lényt. Később az egyik droid kiengedi és az első dolga visszamenni Parkerhez. Ez már nem jelent meg magyar kiadásban.
7.
7.
dcba
#6: Most nezem, h ott alatta tenyleg ott a templomos resz, erre nem emlekeztem, nekem addig maradt ez meg h a fantastic 4 leszedi rola es utana vhogy rakeveredik Eddire. Ugyfest tevedtem :)
6.
6.
dcba
#4: Meg is talaltam
https://www.google.co.uk/search?q=spider+man+get+rid+of+the+symbiote+by+fantastic+4&safe=off&prmd=vin&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjsgfiF2tPUAhXKL8AKHQqfDU0Q_AUICigC&biw=414&bih=660#imgrc=je8j22gB5oghvM:

Azt nem tudom h az ujabb kepregenyekben csinaltak e masik storyt, de a legelso kepregeny sorozatban ez volt a tortenete.
5.
5.
dcba
#4: Kepregenyben nem volt szo templomrol, ott asszem a fantasztikus 4es huzza le rola a szimbiotat, ami kesobb megszokik es vhogy rakeveredik Eddiere.
A templomos resz a Toby-s filmben volt.

Ha gondolod rakeresek neked erre a kepregenyre ahol lehozzak rola a szimbiotat
4.
4.
#2: Eddie Brock a Daily Globe-nál dolgozik újságíróként és a Bűnölő kilétéről ír egy hatalmas cikket. Pókember eközben elkapja az említett bűnözőt és teljesen más van a maszk alatt, mint akiről Eddie írt. Azonnal kirúgják a munkahelyéről és teljesen lecsúszik. Mániákusan gyűlölni kezdi Pókembert, szerinte ő tehet mindenről.
Pókember egy másik bolygóról szerez egy idegen ruhát, amiről a későbbiekben kiderül hogy egy szimbióta és örökre össze akar kapcsolódni a gazdatesttel. Egy templomban sikerül végérvényesen leráznia magáról és Pókember azt hiszi, meghalt a lény. Brock ugyanebben a templomban imádkozik és a szimbióta ráakaszkodik. A lény átveszi és egyben felerősíti a gazdatest gondolatait, így Brock labilis személyisége és gyűlölete alapján születik meg Venom. Onnantól kezdve csak Pókember megölése számít, Brock teljesen meghülyül és pszichopatává válik. Jóval később Pókember megmenti Eddie volt feleségét és akkor alkut kötnek. Ha Parker nem követi Brockot, akkor Venom sem fogja Pókembert üldözni.
Innentől lesz jó, bár én annyira nem mondanám annak, mert a legkisebb fosztogatókat is képes megölni "bűnös lélek" címszóval. Itt kap saját képregénysorozatot is.
Dióhéjban hirtelen ennyi jut eszembe.
3.
3.
Blueberry
#2: Venom nem főgonosz,ő egy antihős (rossz a természete,utálja a pókembert,de ha nagyon kell,tud jót is tenni) caranage-ben egy csepp jóság sincs,hasonlít venom-re,de benne nincs hajlam a jóságra
2.
2.
Adamknight
Nem ismerem annyira a képregényeket, de annyit azért tudok, hogy Venom alapból egy "főgonosz". Akkor most hogy is van ez?
1.
1.
Yanez
Néha az az érzésem, hogy a jövőben csak képregényes mozik fognak létezni. Ezt a Venom muvit viszont nagyon várom!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...