Így alakult át a Dynasty Warriors 9

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 23.
  • Videó
Link másolása
A Koei Tecmo alaposan átdolgozta a harci mechanikát az új részben, amely már nyitott világgal csábítja a musou műfaj szerelemeseit. Továbbá már épületekre és hegyekre is felmászhatunk, ha kedvünk tartja.

A legújabb előzetes a Dynasty Warriors világát mutatja be, amely hatalmas síkságokkal, hegyekkel és erdőkkel taglalt. Itt csaphatunk össze az ellenség hordáival egy vadiúj kombórendszer segítségével: kezdve a Trigger-támadásokkal, majd a Flow Attackkal, és végül a Finish-támadásokkal, amellyel végleg felszámolhatjuk az ellenfeleket.

A nyitott világ miatt több irányból is nekiveselkedhetünk a csatának, és a közeli magaslatokat is kihasználhatjuk. Ide fel is mászhatunk, ahogy azt a legújabb screenshotok is bizonyítják, lesz egy kilőhető horgunk is, amit még a csatában is bevethetünk olajos hordókat dobálva például.

A Dynasty Warriors 9 PlayStation 4-re jön, de a Koei Tecmo nem zárta ki, hogy más platformokra is elhozza a tömeghentre fókuszáló címet.

2.
2.
patka21991
Tényleg jól néz ki. A nyitott világ érdekes, bár egy olyan kérdést vet fel bennem, hogy az egész világot bejárhatjuk keresztül-kasul? Mert ez így jól hangzik. Főleg, ha kap egy kis RTS beütést egy kis diplomáciával meg fűszerezve és mi irányíthatjuk seregeink mozgását a világban.

Nekem egyébként asszem a Dynasty Warriors 2 volt a kedvencem még PS2-tőn. Ezzel a játékkal szerettem meg ezt a sorozatot, bár az utolsó megjelent rész demo változata nem nyerte el a tetszésem.
A második rész(?) örökre nyomot hagyott bennem. Imádtam, a legnehezebb boss a második pályán megtalálható Lu Bu volt, ellene mindig vért izzadtam, a többieknél jóval erősebb volt, ezért gyakran elkerültem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...