Dynasty Warriors 9 PC, PS4, XBOXONE

Folytatódik a Koei Tecmo népszerű kaszabolós sorozata, ezúttal már nyílt világgal operál a cím.

Előzetest kapott a Dynasty Warriors-film

A videojátékok filmes adaptációi újabb reneszánszukat élik, és úgy tűnik, ebből a kínai filmipar is kiveszi a részét. Következőként a Dynasty Warriors költözik a vászonra, az előzetest pedig már most lecsekkolhatjuk.

Dynasty Warriors 9 - próbaverziót kapott a Steamen

A Koei Tecmo egy ingyenes trial-változattal lepte meg a PC-s nagyérdeműt. Annyi megkötés van csupán, hogy a meglévő 90 karakterből csak hármat választhatunk magunknak a sztorimódban.

Kooperatív móddal bővült a Dynasty Warriors 9

Noha a Koei Tecmo még a premierre ígérte a kooperatív módot, sajnos nyolc hónapot késett a lehetőség. Mára viszont PC-n és PS4-en is nyomulhatunk barátainkkal vállvetve, egyedül az xboxosokat kell türelemre intenünk.

Dynasty Warriors 9 teszt

Dinasztiák vívják véres háborúikat hatalomért és földért a feudális Kína végtelen tájain. Történetüket hosszú ideje követhetjük már, a mondáikat feldolgozó Dynasty Warriors pedig most alapjaiban újult meg.

Brit toplista: másodikként nyitott a Kingdom Come

Hiába volt több új játékmegjelenésünk is a múlt héten, csak a Kingdom Come: Deliverance tudott felérni a dobogóra. Nem volt könnyű dolga, a FIFA 18-at már nem is tudta megelőzni.

Launch traileren a Dynasty Warriors 9

Mától vásárolható meg a Dynasty Warriors legújabb felvonása, a Koei Tecmo pedig ennek apropóján kiadta a játék launch trailerét. Másfél perces ízelítő következik a ránk váró küzdelmekből.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem fogunk unatkozni a héten, egy nagy adag játékmegjelenéssel készültek nekünk a kiadók és a fejlesztők. Többek között a régóta várt Kingdom Come: Deliverance is a napokban kerül boltokba.

26 percig mozog a Dynasty Warriors 9

A Koei Tecmo legutóbbi sajtótájékoztatóján ott volt a Dualshockers csapata is. A srácok egy hosszabb gameplay videót rögzítettek a Dynasty Warriors 9 single-player kampányáról Xbox One X-en.

Van teendő bőven a Dynasty Warriors 9-ben

A februári megjelenés már a nyakunkon van, ideje hát belenézni, mit tartogat számunkra a Dynasty Warriors 9 a fő kampányon kívül. Számos mellékes tevékenység akad: gyűjtögethetünk, craftolhatunk és vadászhatunk is.

Februárban érkezik a Dynasty Warriors 9

A Koei Tecmo elárulta a Dynasty Warriors 9 napra pontos megjelenési dátumát: eszerint már február közepén játszhatunk a széria első nyitott világú epizódjával. A hír mellé egy rakás screenshot is érkezett.