Filmes hírek a hétvégi strandolás mellé

  • Írta: fojesz
  • 2017. június 23.
  • Cooltúra
Link másolása
VR-szemüvegekre szabott minijáték érkezik az új Pókember-film kapcsán, végleges címet kapott a nyolcadik Fűrész és a Jurassic World 2 is, miközben azt pletykálják, hogy gyerekfilm lehet a Fantasztikus Négyes rebootja.

Ha van otthon VR-szemüveged, te is lehetsz Pókember!

Június 30-án ingyenes VR-játék érkezik, amely a július 6-án mozikba kerülő Pókember: Hazatérésnek ágyaz meg. Habár a minijáték-gyűjteményt a Sony Pictures Virtual Reality készíti, az PlayStation VR mellett Oculus Riftre és HTC Vive-ra is megjelenik majd. Az élményből az alábbi trailer ad minimális ízelítőt:

Átnevezték a nyolcadik Fűrész-filmet

Átnevezték a Fűrész-sorozat nyolcadik részét, a filmet ne Saw: Legacy, hanem Jigsaw címmel keressük majd a mozikban. Jigsaw ugye a Fűrészek főgonosza, akit Tobin Bell alakított, ő egyébként most is visszatér - meg sem merjük tippelni, hogyan. A premier idén halloweenkor várható, mert egy horrorfilmnek ugye benne van a definíciójában, hogy halloweenre kell időzíteni a debütálását.

Gyerekfilmben térhet vissza a Fantasztikus Négyes

A Fox nem tudja elengedni a Fantasztikus Négyest, arról pletykálnak, hogy egy fiatalabbakat célzó, családbarát filmben hozná vissza a szuperhősöket. A történet ráadásul nem is az eredeti csapatra, hanem Reed Richards és Susan Storm gyermekeire, Franklinre és Valeriára koncentrálna á la A Hihetetlen család. A forgatókönyvön Seth Grahame-Smith dolgozik állítólag.

Ízlelgessük a Jurassic World 2 új címét!

Jurassic World: Fallen Kingdom. Miután éppen egy év múlva kerül mozikba a Jurassic World folytatása, a készítők az első plakát társaságában tették közzé az új rész végleges címét. A filmben egyébként Jeff Goldbum is visszatér, az ő karakterét idézi a mozi szlogenje is.

15.
15.
Neo1989
Jigsaw-t én nem feltétlen nevezném kimondottan gonosznak.
De ettől fügétlenül várom a filmet.
14.
14.
roli33
#11: Remélem tényleg nyugodtan aludtál. :D
11.
11.
kopic
#5: Igy mostmar nyugodtan fogok aludni, koszi ! Szerintem semmi nem gondolta hogy ez lesz a cime...
10.
10.
DON GONDOCS
A Jurassic World volt az egyik legjobb újrakezdése egy régi kedvencnek. Igen lehet ezt jól is csinálni, csak jól kell hozzányúlni a címhez. Én mindig pozitívan állok egy új filmhez, de ez f4, már így leírás alapján érdektelen. A főhősök gyerekei? Télleg semmi ötletük nincs?
9.
9.
Az F4-ben rengeteg potenciál van, jobbnál jobb sztorikat írtak hozzájuk. Visszakerülhetne a Marvelhez.
8.
8.
latis666
Jó volt a jurassic world jöhet a folytatás. A f4 -ről nekem is az ugrott be hogy eddig is gyerek film volt tehát még jó sokat kell várni egy jó részre. A pokember vr meg béna. A fűrész már kb az 5. rész óta nem nézem.
5.
5.
roli33
JW 2 magyar címe Bukott Birodalom.
4.
4.
Yanez
Jurassic World 2 várós! A Fűrész kicsit sok már, de majd meglátjuk!
3.
3.
zsocc-nrg
FOX-nál teljesen meg vannak húzatva?! Inkább dolgoznának együtt a Marvel-lal ahogy a Sony teszi a Pókember esetében és még a jogokat se kell visszaadni ha emiatt sírna a szájuk. Legalább akkor kapnánk egy MCU-ba beilleszthető épkézláb filmet/szériát...
2.
2.
kopic
Jurassic worldbol ne legyen 2.resz mert iszonyat mod hulladek volt mar az elso is.
1.
1.
KRAT0S
"gyerekfilm lehet a Fantasztikus Négyes rebootja."
Eddig is az volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...