Filmes hírek a pénteki ebéd elé

  • Írta: fojesz
  • 2017. április 28.
  • Cooltúra
Link másolása
Élőszereplős Teen Titans-sorozat készül, ismerős arccal bővült a Jurassic World 2 színészgárdája, Shyamalan grandiózus projektbe vágott, és a Verdák harmadik része is kapott egy előzetest. Filmes összeállítás következik.

Élőszereplős Tini Titánok-sorozat készül

Titans címmel készül élőszereplős sorozat a Teen Titans alapján. A sorozat a Warner és a DC streaming platformján fut majd, amely várhatóan 2018-ban nyitja meg a kapuit - ekkor várható a Titans premierje is. Starfire, Raven, Dick Grayson és a többi hős drámájához Greg Berlanti, Geoff Johns és Akiva Goldsman vállalták a produceri teendőket.

Ez lesz az első élőszereplős Tini Titánok-sorozat, igaz, a Warner egy pilot erejéig már próbálkozott hasonlóval 2014-ben. Az új streaming szolgáltatáson fut majd egyébként a Young Justice: Outsiders is, amely a Cartoon Networkön vetített animációs sorozat harmadik évada lesz.

Jeff Goldblum is szerepel a Jurassic World 2-ben

A The Hollywood Reporter jelentése szerint Jeff Goldblum is feltűnik majd a Jurassic World 2-ben. Goldblum egy Ian Malcolm nevű matematikust alakított az eredeti Jurassic Parkban és Az elveszett világban, és bár még nem tudni, hogy mekkora szerepet szántak neki, a visszatérése már ezért is érdekes.

A Jurassic World 2 2018. június 22-én kerül mozikba. Az első részt rendező Colin Trevorrow már csak producerként és forgatókönyvíróként működik közre a projektnél, miután ő készíti el a 2019-ben érkező Star Wars: Episode IX-et.

A sebezhetetlen és a Széttörve folytatása lesz Shyamalan következő filmje

M. Night Shyamalan a Twitteren megerősítette, hogy közös folytatást kap A sebezhetetlen és a Széttörve. Állítása szerint mindig is az volt az álma, hogy egy harmadik filmben összeérjen a két mozi, aminek már a forgatókönyve is kész van. A Glass névre keresztelt alkotás 2019. január 18-án kerül mozikba, Bruce Willis, Samuel L. Jackson, James McAvoy és Anya Taylor-Joy is feltűnik majd benne.

Egy előzetes bónuszba: Verdák 3

Június 15-én érkezik a Verdák harmadik felvonása, új előzetessel lehet hangolni rá:

1.
1.
Stack
A DC sorozatok (a Flash kivételével) úgyis leengedtek szerintem mostanában.
(Az Arrow-t meg a Legends of Tomorrow-t nyugodtan lelőhetnék)
Nem ért a frissítés.
Az hogy a Young Justice-t folytatják, pedig külön öröm :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...