13 percnyi gameplay az ELEX-ből

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 24.
  • Videó
Link másolása
Az E3-on viszonylag csendben meglapult a Piranha Bytes új nyitott világú szerepjátéka. A fantasy és a sci-fi elemeket vegyítő ELEX készítői most pótolták a hiányosságot: 13 percig mozog a Gothic és a Risen utódja.

Az ELEX lényegében egy kézzel készített akció-szerepjáték, amely egy posztapokaliptikus világban játszódik, ahol a fantasy és a sci-fi elemek jól megférnek egymással. Hősünk akár karddal szeletelheti fel az ellenséget, miközben a hátán egy jókora jetpack lapul.

A Piranha Bytes srácai emlékezetes karaktereket, mutáns teremtményeket és komoly morális választásokat ígérnek. A fejlesztők megvárták, míg lecseng az E3-as láz, és előrukkoltak a legújabb gameplay bemutatóval.

Az ELEX október 17-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

6.
6.
user101
#5: Majdnem... Az első Risen teljesen kilóg a szériából. A Gothic-ok és a Risen 2-3 pont ilyen "gyenge", de a Risen 1-et mintha valaki teljesen más fejlesztő csinálta volna.

Ezzel is a baj, hogy pont ott vérzik el látszólag ami el tudná vinni a hátán a játékot: a harc és az interakció... Biztos beszerzem, de minimum egy 50%-os leárazásig várni fogok... :(((
5.
5.
DON GONDOCS
#4: Ez jellemző az egész szériára a kezdetektől.
4.
4.
adamsfamily
Az a robbanás,meg csapkodás valami borzasztóan gagyi.Mintha leragadtak volna a psx korszakban.
3.
3.
Rézfánfütyülő
Kicsit gyengének tűnik valóban, de ha lesz valamiféle kompromisszumos ár -esetleg Steam sale - abszolút megpróbálnám, rég várok egy jó kis posztapok rpgre, amit nem kell széjjelmodolni ahhoz, hogy úgy játszhassam ahogy akarom. A dizájn grafikus része abszolút tetszik, ha a többi nem is fog meg annyira. Bár lehet hogy még a Risen íze van ott a számban, ami nem volt túl finom. Meglátjuk, én reménykedem hogy nem lesz rossz.
2.
2.
kastorhun
Tetszik, leginkább csak a gagyi hud valamint a borzalmas animációk zavarnak.
1.
1.
crytek
Ha nem tudném milyen sorsja jut 2 éven belül (kb garantált az 1$-os fosbundle) még meg is venném. De mivel tudom várok a létező legalacsonyabb árig.Egyébként tetszik amit látok ,de ez vér gyenge még így is a mai felhozatalok mellett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...