ELEX PC, PS4, XBOXONE

A Gothic-sorozatot is jegyző Piranha Bytes legújabb szerepjátéka egy poszt-apokaliptikus világban fog játszódni.

A 4A Games új játékát is a THQ Nordic adja ki

A kiadó tényleg nem kispályázik: jelenleg 80 cím áll fejlesztés alatt nála, és ebből 48-at még be sem jelentettek. Köztük van a Metro-sorozat készítőinek legújabb projektje is - reméljük, az ukránok maradnak a kaptafánál.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár megkéstünk vele egy kicsit, természetesen nem felejtettük el a hét játékmegjelenéseit és filmpremierjeit összegző listánkat! Ezúttal is sűrű napoknak nézünk elébe, még egy coloradói kisvárosba is ellátogatunk...

Megérkezett az ELEX utolsó előzetese

A holnapi nap folyamán érkezik meg a boltokba a Piranha Bytes új játéka, az ELEX. Nagyon sok mindent tudunk már a nyitott világú szerepjátékról, így nagyjából összeállhatott a róla alkotott képünk. Az utolsó előzetes ezt teheti teljessé.

Befutott az ELEX gépigénye

A fejlesztők végre lerántották a leplet az ELEX végleges gépigényéről. Az eddigi spekulációkhoz képest a Piranha Bytes által megálmodott hatalmas bejárható világ valamivel masszívabb vasat kíván.

ELEX - itt a legbrutálisabb frakció

A Piranha Bytes legújabb nyitott világú szerepjátéka már eddig is sok frakciót villantott, most viszont az egyik legkegyetlenebb csoport is bemutatkozik. Az Albs nevezetű brigádot talán jobb távolról elkerülni!

ELEX - bemutatkozott az Outlaws frakció

A Clerics után egy újabb frakciót mutatott be a Piranha Bytes. Az ELEX világának kitaszítottjairól van szó, akik a sivatag közepén húzták fel településüket mindenféle hulladékból. Mint a Mad Max őrült lázadói.

Felvilágosult papok az ELEX-ben

Calaan isten követői, a Clericek egy olyan frakció, akik bűnnek látják az ELEX fogyasztását a Piranha Bytes új szerepjátékában. Bemutatkoztak a papok, aki plazmafegyverrel terjesztik az igét.

Nem lesznek DLC-k az ELEX-hez

A Piranha Bytes nem hisz a megjelenés utáni tartalmakban. A stúdió fejese egy interjúban határozottan elzárkózott az ötlettől, az ELEX-ből így nem vágnak ki semmit, kerek egész szerepjátékot kapunk október közepén.

GC 2017: Két új játékkal készül a THQ Nordic

Hamarosan elrajtol az idei Gamescom, ahol a THQ Nordic is képviseltetni fogja magát, ráadásul nem csak már bejelentett játékokkal. A kiadó ugyanis megerősítette, hogy két eddig nem ismertetett címmel is előrukkolnak.

ELEX - bemutatkozik két új frakció

A Piranha Bytes nyitott világú szerepjátéka, a fantasy és sci-fi elemeket vegyítő ELEX legújabb videóduója a játék két már biztosan szereplő frakciójáról, a törvényenkívüliekről és a berserkerekről rántja le a leplet.