Egymillióan játszanak a Phantom Dust Remasterrel

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 27.
  • Biznisz
Link másolása
Abszolút sikeresnek mondható a Phantom Dust felújított változata, lévén az új verzióval már többen játszanak, mint anno az eredetivel. Az ingyenes játék a minap lépte át az egymilliós játékosszámot.

Bár az igazi remake-et végül elkaszálták, a remaster-változatra ráharaptak a játékosok. A Microsoft bejelentette, hogy az ingyenesen elérhető címnek már több mint egymillióan szavaztak bizalmat május óta.

Az eredeti cím 2004-ben jelent meg az első Xboxra, akkor lényegesebb kevesebb játékost tudott megszólítani a multis akciójáték. A pontos számokat nehéz megmondani, de Észak-Amerikában körülbelül 50 ezer kópia talált gazdára a konzol premierjekor.

A kreatív direktor, Adam Isgreen szerint szerdán egy nagyobb frissítést kap a játék. Ha naponta játszunk a Phantom Dusttal, olyan képességeket szerezhetünk, melyek csak az eredeti cím kiegészítőjében tűntek fel. Ezeket a bónuszskilleket egy hétig használhatjátok, ha négy napon át bejelentkeztek a játékba, így minden egyes képesség feloldása 11 hétig tart majd. Persze pénzért is megvehetjük az új kunsztokat.

A frissítéssel a Windows 10-es változat is rengeteget javul. Íme, a lista!

3.
3.
DON GONDOCS
Akkor jöhet a folytatás.
2.
2.
kopic
És akkor egy remakkel tuti nagyobb siker lett volna. Balfax MS...
1.
1.
PaprikaJancsi
Próbáltam a multit, nem rossz, éleg élvezetes :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...