Augusztusban érkezik a felújított StarCraft

  • Írta: fojesz
  • 2017. június 30.
  • Megjelenés
Link másolása
A Blizzard bejelentette a StarCraft Remastered napra pontos megjelenési dátumát, és egyúttal a csomag áráról is lehullott a lepel. A remaster felújított látványt és hangzást ígér, a játékmenet viszont maradt a régi.

Augusztus 14-én jelenik meg a StarCraft Remastered a Blizzard bejelentése szerint, a Brood War kiegészítőt is tartalmazó csomagért 15 eurót kell majd leszurkolnunk a fejlesztőcég boltjában - az előrendelési lehetőség már él. Az adatlap szerint a remaster futtatásához szükség van az eredeti StarCraft Anthologyra is, azt viszont ingyenesen letölthetjük ugye.

A két változat között elsősorban látvány- és hangzásbeli különbségek vannak. A remaster natívan támogatja a széles képarányt és a 4K felbontást, kicserélték benne az asseteket, jobb minőségűek lettek hangok, és az átvezetők is HD-felbontást kaptak. Az eredeti látványra egyébként egy gombnyomásra visszaválthatunk, ha úgy tetszik.

A játékmenet azonban semmit nem változott, ez azért is fontos, mert az eredeti és az új verziók játékosai multizhatnak majd együtt is. Különbség viszont, hogy csak a remaster tulajdonosai kapják meg az átalakított matchmakinget, amely a játékosok képességei alapján keres játszópajtást.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...