Ingyenes tartalmak a Ubisoft játékaihoz

  • Írta: zoenn
  • 2017. július 6.
  • Letöltés
Link másolása
Oké, tudjuk, hogy a függetlenség napja július 4-én volt, de ettől még egész héten számos kozmetikai cuccra tehetünk szert a The Divisionben és a Ghost Recon: Wildlandsben. És nem csak Amerikában.

Nemcsak a Grand Theft Auto V ünnepli a függetlenség napját, hanem a Ubisoft legutóbbi Tom Clancy-játékai is. A The Divisionben egész héten ingyenes javakra tehetünk szert, függetlenül attól, hogy július 4. már a hátunk mögött van.

A héten térítésmentesen szerezhetjük meg a Navy Uniformot a Terminalon belül. Ugyanennél a Premium Vendornál egy ünnepi emote-ra is szert tehetünk egészen július 9-ig. Ezenkívül néhány értékes ruhadarabhoz 75 százalékkal olcsóbban juthatunk hozzá - napi akciók is vannak, érdemes gyakran szemezgetni a kínálattal!

Továbbá ezen a hétvégén, azaz július 7-10. között dupla XP jár a napi eventek teljesítéséért.

Hasonlóan ünnepel a Ghost Recon: Wildlands is. Az Independence Day pakk teljesen ingyenes most, ami sajnos nem több egy amerikai zászlót ábrázoló felvarrónál és egy arcfestésnél. Ezenkívül felkerült pár új kozmetikai cucc is az ingame boltba, de ezekért már fizetnünk kell.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...