Ghost Recon: Wildlands PC, PS4, XBOXONE

Visszatért a Ghost Recon-sorozat, ezúttal minden korábbinál szabadabb formában!
1709988784

Hatalmas irányváltásra készül az új Ghost Recon, íme az első részletek

Már korábban is szállingóztak pletykák a Project Over kódnéven ismert új Ghost Recon-játékról, most azonban újabb, nagyon ígéretes részletek derültek ki a következő nagy epizódról.
1692201287

A PlayStation Plus Extra előfizetői 8 játékot veszítenek el szeptemberben

A Sony nyilvánosságra hozta azokat a játékokat, amik a következő hónapban elhagyják a PlayStation Plus Extra előfizetés katalógusát. Lesz néhány cím, amit igencsak sajnálni fogunk!
1663070400

Már külsős indie címeket is kínál a Ubisoft+

Az eddiginél is jobban felpörgeti az előfizetéses szolgáltatását a Ubisoft. A stúdió saját címei mellett már kisebb indie fejlesztéseket is megtalálunk a katalógusban.
1660150839

Ezek a játékok kerülnek be a PlayStation Plus játékkatalógusába augusztusban

A Sony az ígéreteinek eleget téve minden hónapban bővíti a magasabb PlayStation Plus-előfizetési szintekkel elérhető játékkatalógust. Nézzük meg, milyen játékok kerülnek be ebben a hónapban!
1659450420

Lássuk, mit ígér a Game Pass augusztus első felére!

A Microsoft bejelentette, hogy milyen játékokat hoz magával a Game Pass augusztus első heteire. Összesen hét címre számíthatunk majd.
1649265629

Pletyka: már javában készül az új Ghost Recon

És nem, nem a tavaly ősszel bemutatott Frontline-ról van szó. A lapértesülések szerint a Ubisoft Paris már legalább egy éve dolgozik a Ghost Recon-sorozat következő, fősodros epizódján.
1635949809

Ingyenes játékokkal ünnepel a Ubisoft

Idén ünnepli 35. születésnapját a francia kiadó, a jeles alkalom jóvoltából pedig számos akcióval, nyereményjátékkal, ingyenes hétvégével és ingyenes játékkal kedveskedik majd a rajongóknak.
1633456396

Bemutatkozott a Ghost Recon: Frontline

A Ghost Recon-széria huszadik évfordulóját ünnepelve a Ubisoft lerántotta a leplet a sorozat következő epizódjáról. A Tom Clancy's Ghost Recon: Frontline a népszerű battle royale zsáner felé tesz egy jókora kitérőt.
1623142800

A Ubisoft egy játékba vegyíti a Tom Clancy-címeket?

Egy szivárogtatásnak hála lebukott a BattleCat elnevezésű, multiplayer játéknak készülő alkotás, amelyben a Ubisoft a különböző Tom Clancy-címekből ismert szervezetek katonáit eresztené egymásnak.
1584644400

Ghost Recon: Breakpoint - visszatér Sam Fisher

A Ubisoft rutinosan hozza vissza a legnagyobb akcióhőseit, de sosem úgy, ahogy azt mi szeretnénk. A Wildlands után a Ghost Recon: Breakpoint is megkapja a saját Splinter Cell témájú frissítését.