Overwatch - bemutatkozott Doomfist

  • Írta: zoenn
  • 2017. július 7.
  • Letöltés
Link másolása
A korábbi pletykák igaznak bizonyultak, tényleg Doomfist csatlakozik az Overwatch gárdájához hamarosan. A játék huszonötödik karaktere kibernetikus implantátumokkal turbózta fel a testét, és öklével bárkit le tud csapni.

A Blizzard végre leleplezte az Overwatch huszonötödik játszható hősét, aki a várakozásoknak megfelelően Doomfist lett. A kibernetikus implantokkal teletömött fickó igazi támadó karakter, Hand Cannonjával távolról is hatékony, de igazán a Rocket Punchban jeleskedik, amellyel a legtöbb ellenségét közelről is le tudja csapni.

További kunsztjai a Seismic Slam és a Rising Uppercut, és ha sikerrel sebez, egy Best Defense-nek hívott pajzsot idézhet meg. A legdurvább képessége azonban a Meteor Strike, amellyel egy nagyobb csoportot is semlegesíthet.

Doomfist múltjáról a lenti videóban tudhattok meg további infókat. A fickó már elérhető a PC-s tesztszerveren, míg a konzolosoknak pár hetet még várni kell rá.

Köszi, TolokocsisIsBack!

3.
3.
Firsttime
Három hétig előre látom a csapatok felépítését. Hanzo, genji, doomfist, widowmaker mindig lesz.
2.
2.
leviske
#1: Bár elképzelhető, hogy hülyeséget beszélek, mert a videókban nem látszik, hogy szimpla képességtől generálódna. Szóval mea culpa, elnézést.
1.
1.
leviske
A "Best Defense" nem akkor jön, ha szorul a hurok a nyaka körül. Akkor kap valamennyit, ha képességhasználattal sebez valakit. "Legjobb védekezés a támadás" alapon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...