Warframe - jön a nyílt világú kiegészítő

  • Írta: Shifty
  • 2017. július 9.
  • Letöltés
Link másolása
Még az év vége előtt megérkezik a Warframe következő nagy kiegészítése, a Plains of Eidolon, ami ezúttal hatalmas nyílt világgal és sok-sok újdonsággal turbózza fel a játékot. Az expanzió csak PC-re és PS4-re lesz elérhető.

Még az év vége új kiegészítőt kap a Warframe. A Plains of Eidolon jóvoltából főhősünk első alkalommal fedezhet fel hatalmas nyílt zónákat, ahol ismerős és vadonatúj lényekkel, ellenfelekkel fogunk találkozni. Az új expanzió egy komolyabb történetet is elmesél, amit a kalandjaink során teljesítendő kihívásokon, illetve utunk során megismert NPC-ken keresztül fedezhetünk fel.

6.
6.
almaspite
Legyen egy kis pozitív hozzá szólás is. Én közel 3000 órát tettem bele a játékba. Szeretem az RPG-ek, bár ez a játék tudd monoton lenni. Aki szereti a hack and slash az a ember fog találni benne szórakozást.
Nos farmolni kell, az ilyen játékok már csak így működnek. Azonban a legtöbb emberel szemben én azt mondom a játék túl könnyű, nincs igazi high end benne.(Trialok se nehezek 3-4 menet után bele lehet tanulni, nem wow nehézségű dungeonok vannak benne, alapból is kevés az a 3 raid.)

Sok pepecselés elmegy a különböző tárgyakra. Azonban még is vannak olyanok aki 400-600 órával jutottak fel mr 23-ig.(legmagasabb szint általában egy ilyen játékosnak amúgy 24) és kb semmit nem tudnak a játékról. A veterán játékosoknak azonban túl könnyű, a casuel-eknek meg túl nehéz.
5.
5.
shatterhand
Nem tetszett a dizajnja, igy toroltem.
4.
4.
drat576
Én nagyon sokáig jól szórakoztam vele. Monoton, rengeteg farmolással, de számomra annyira szórakoztató volt maga a gameplay hogy nem zavart annyira. Viszont nagyon elszoktam tőle, és ez a kiegészítő se fogott meg annyira, hogy visszamenjek. A maradék Tenno-nak jó játékot hozzá!
3.
3.
RangerFox
Kipróbáltam, de annyira monoton hogy az kegyetlen, le is töröltem a francba
2.
2.
zozo76hun
anno nyomtuk a haverral de szinte egykutya az osszes palya, rettenetesen onismetlo. hagytuk az egeszet a francba. mar akkor sem jatszanek vele ha fizetnenek erte...
1.
1.
ArrowCross
Tehát amikor megjelenik ez a kiegészítő és én csinálok egy lvl1-es karaktert akkor ebben a nyílt világban kezdek, vagy végig kell kűzdenem magam azokon a csőszerű pályákon amik most vannak?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...